TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Kärleksavslöjandet efter Temptation Island-parets uppbrott

18 dec, 2017 
AvJonna Friberg Wennerberg
Temptation Island är slut för i år och äntligen kan Oliver och Denise lätta på den hemlighet de hållit på under ett år – att de är ett par. Nu berättar Oliver om relationen till både Denise och exet Kristina.
Annons

Igår sändes det sista avsnittet av årets Temptation Island, där fick vi se hur Oliver och Kristina väljer att gå skilda vägar efter att de satt sin kärlek på prov i nästan en månad. Men Oliver åkte inte hem från Thailand utan kärleken Han hade som många anat under säsongens gång, fallit för en av singeltjejerna – Denise.

– Min och Denise relation idag är hur bra som helst, jag är så kär i den tjejen, berättar Oliver för Hänt.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

De träffades redan första dagen då de var tillbaka i Sverige och har sedan dess varit ett par.

– Jag har aldrig varit så kär, hon är min drömtjej. När jag var liten trånade jag efter en tjej som henne och nu sitter jag här med henne, det är helt sjukt. Jag skulle inte byta henne mot någon på jorden, säger han.

Men någon kontakt med Kristina har Oliver inte alls idag, de gick skilda vägar i Thailand och har inte haft något mer med varandra att göra efter det.

– Vi pratar inte med varandra, jag har inget agg mot henne men jag tycker att hon betett sig pinsamt med sina kommentarer både mot mig och mot Denise, säger Oliver.

Annons

Deras relation idag är med andra ord inte på topp, vilket är på grund av det som hände i tv-programmet.

– Vår relation är inte så bra, men vad gör det? Jag hittade någon som är perfekt för mig, säger han.

Att hitta kärleken i en dokusåpa är inget som händer varje dag och det är heller inte alls som att träffa någon i vardagen, menar han.

– Det var kul att träffa kärleken i Temptation men helt klart annorlunda med tanke på att man blev filmad 24/7 och att det fanns folk som hela tiden lyssnade på en. Så det var annorlunda men jag ser det som en fördel, vi fick chansen att lära känna varandra och vår relation byggdes upp som vilken som helst, det var inte bara så att Denise var en singeltjej som började ragga på mig, berättar Oliver.

Tidigt i programmet upptäckte Oliver att han gled ifrån Kristina och tydde sig till Denise istället.

– Jag såg saker hos Kristina som jag inte gillade och det gjorde att jag öppnade upp mig för Denise och märkte att hon var intressant, säger han.

Annons

Att Oliver fortfarande var tillsammans med Kristina när han inledde relationen med Denise, ser han inte som ett problem i efterhand. Och han är ganska säker på att de hade kommit fram till att deras kärlek inte var äkta på ett eller annat sätt ändå.

– Jag förstår att folk reagerar på det, det var en annorlunda situation såklart. Men jag är glad idag med tanke på hur allt slutade och jag har fått världens mest underbara flickvän, avslutar han.

Foto: Kanal 5, Instagram

Annons