Karl Fredriks oro för Aron i Let's dance: Jätteläskigt!”

Karl Fredrik Gustafsson

Floristen Karl Fredrik Gustafsson har gjort stor succé i tv de senaste åren.
I en intervju med Hänt berättar Karl Fredrik nu om oron för Let's dance deltagaren Aron.
Pernilla om sin bror Peters skilsmässa: "Bor hos mamma och pappa"
0:40

Efter reklamen: Pernilla om sin bror Peters skilsmässa: "Bor hos mamma och pappa"

(0:40)

Slå på ljud

Karl Fredrik Gustafsson, 35, är en av Sveriges mest kända trädgårdsmästare och florister. I hans egna tv-program Karl Fredrik på Österlen får vi se de mest fantastiska buketterna, men även följa med Karl Fredrik och sambon Petter Kjellén på deras gård Eklaholm i Skåne

Karl Fredrik och Petter lämnar gården på Österlen

I höstas förra året kom nyheten att Karl Fredrik och fästmannen Petter har köpt ett nytt hus. Beslutet kommer efter att det blivit svårt för paret att skilja på jobb och privatliv när de både bor och jobbar på gården.

– Vi känner att ju mer verksamheten växer desto mindre privat yta får vi. Vi kommer definitivt inte flytta från Eklaholm eller sälja det, men man kan säga att det här blir som en krydda i vårt liv. Det här huset kommer bli en plats där vi kan bara vara och njuta av livet tillsammans, förklarar han för Hänt.

Men då huset endast ska vara till för Karl Fredrik och Petter vill de inte avslöja allt för mycket. Inte främst var det ligger någonstans. Men för Hänt kan tv-profilen iallafall bekräfta att det inte ligger alltför långt bort från Eklaholm.

– Jag kommer inte avslöja var. Men någonstans i Skåne kan jag säga. Det blir ett sommarhus, helgboende och mitt i veckan boende där vi kan vara, säger han.

Oron för Let's dance deltagaren

I en intervju med Hänt berättar Karl Fredrik att han tittar på Let's dance.

– Det är ett starkt gäng och alla är så duktiga på sitt sätt, säger Karl Fredrik och fortsätter:

– Aron är ju så duktig också! Han lyckas så bra, det kunde man ju ana såklart, men jag tycker att han gör det så strålande bra!

Men Karl Fredrik berättar också om oron för Aron. Det var under dansrutinen när Aron Anderson, 34, och danspartnern Jasmine Takács tolkade Aladdin och Aron hissades ned från taket som oron väcktes.

– Nej men gud, det måste ju vara jätteläskigt! Tänk om han tappar greppet liksom, säger Karl Fredrik till Hänt.

Som tur gick det bra och Aron kom säkert ned på dansgolvet.

FOTO TV4, Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN