TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Karl Fredrik Gustafssons sorg med fästmannen Petter: ”Läget är kritiskt”

06 aug, 2022 
Lovisa Ström
Karl Fredrik Gustafsson och Petter Kjelléns katt har blivit påkörd.
Nu berättar de om sorgen.
”Läget är kritiskt”, skriver de.
Annons
Kungens stora rädsla för TV4-profilen Karl Fredrik GustafssonBrand logo
Kungens stora rädsla för TV4-profilen Karl Fredrik Gustafsson

Karl Fredrik Gustafsson blev ett känt namn för svenska folket när han slog igenom med sitt egna program Karl Fredrik på Österlen. Där bjöd han in tittarna till sin gård på Eklaholm och delade med sig av sina allra bästa floristtips.

I programmet får man även lära känna Karl Fredriks stora kärlek Petter Kjellén. De har varit ett par i många år och förra våren tog de även det stora steget att förlova sig.

Så gick det till när de förlovade sig

Det var när de var på Gotland på en liten minisemester som Karl Fredrik tog det fina initiativet. Paret satt nämligen och åt lunch och drack rosé när Karl Fredrik plötsligt ställde den stora frågan.

– Ska vi inte ta och förlova oss?, frågade han Petter.

Och givetvis blev svaret "ja". Snabbt därefter bar det av till en guldsmed på Gotland för att fullfölja det hela.

Annons

Karl Fredrik Gustafssons sorg med fästmannen Petter: ”Läget är kritiskt”

Men livet är fullt av både med- och motgångar – och just nu går paret igenom det sistnämnda.

I ett inlägg på Instagram berättar nämligen Karl Fredrik att deras älskade katt Leopold blivit påkörd och att läget är kritiskt.

”Till dig i den stora Volvon. Det här är Leopold, eller Leo han brukar kallas. Han är 4 år och gillar att sova, bli klappad och att äta! En riktig livsnjutare helt enkelt. Han hade ingen anledning att vara på vägen igår, ingen kan klandra dig för att du inte inte hann se honom i tid. Beslutet du tog sen däremot, kommer jag aldrig kunna förstå! Medan en älskad levande varelse kämpade för ditt liv fortsatte du som inget hänt! Hur tänkte du då?”, skriver han och fortsätter:

”Om en katt blir påkörd utanför ett hus går oftast ganska snabbt ta reda på vem som äger den. Varje minut är viktig, oavsett om det handlar om att rädda ett liv eller avsluta ett lidande. Så tacksam för bilen bakom som tog att bättre beslut! Så tacksam till alla som engagerade sig igår! Stannade, jagade tag på oss när vi satt på en konsert, körde till veterinären! Min syster som släppte allt och kom för att hjälpa! Leo överlevde natten, läget är fortfarande kritiskt och vi vet inte om vi får hem honom levande. Det är en kämpe och vi hoppas och vill inget hellre än att detta ska sluta väl! Uppdateringar utlovas. Och till dig i Volvon, om du ser detta, nästa gång kanske det är någon som betyder något för dig!”

I kommentarsfältet möts nu paret av massa kärlek från både följare och vänner.

FOTO: Instagram, TT

Annons