hänt exklusivt

Karl Fredrik Gustafsson vill inte nämna sin allergi i TV4-programmet

Karl Fredrik

Det många inte känner till är att blomsterkungen Karl Fredrik Gustafsson har en blomallergi.
Detta är något han dock inte pratat om i det egna programmet.
”Jobbigt”, skriver Karl Fredrik till Hänt.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Häng med på Karl Fredriks lyxsemester i Sydafrika
0:60

Efter reklamen: Häng med på Karl Fredriks lyxsemester i Sydafrika

(0:60)

Slå på ljud

Karl Fredrik Gustafsson är en mycket uppskattad profil i TV4 med det egna programmet Karl Fredrik på Österlen. Fokuset är på trädgårdsarbete och blommor och i serien skymtas även Karl Fredriks fästman Petter Kjellén och deras husdjur. Förra året släppte han dessutom en bok, Karl Fredrik: mitt blomsterår på Österlen och medverkade i Sveriges Mästerkock VIP.

Men för ett tag sedan berättade Karl Fredrik om sin allergi mot blommor som inte många tittare känner till. Nu svarar tv-profilen att han aktivt valt att inte nämna det i sitt eget blomsterprogram.

Karl Fredrik vill inte prata om sin allergi i programmet

Karl Fredrik beskriver allergin som jobbig men att det finns mycket värre saker i livet.

”Gällande min allergi, ja visst är den jobbig men det finns mycket jobbigt i livet som man behöver lära sig att leva med.”, skriver han till Hänt.

I Karl Fredriks program får vi se både honom och Petter arbeta med allt vad det innebär att bedriva gård. Ofta ger Karl Fredrik tips och trix när det kommer till trädgård och blommor. Men det har aldrig nämnts att han har allergi.

”I ärlighetens namn är det ju ingenting jämfört med det krig och elände och lidande vi ser i världen! Jag har inte pratat om min allergi i vårt tv-program.”

Karl-fredrik fästman petter

Inspelning av TV4-programmet Karl Fredrik på Österlen på gården Eklaholm.

FOTO: CHRISTIAN ÖRNBERG

Karl Fredriks hektiska tid med butiken på Eklaholm

Under mellandagarna har Karl Fredriks butik varit öppen som vanligt och det har varit poppis med mellandagsrea!

”Jag var så trött efter allt julfirande och lång körning att jag la mig tidigt. På dagen var det full fart i butiken med en massa fynd-sugna kunder, vi har ju stor mellandagsrea i butiken här på Eklaholm.”, skriver Karl Fredrik till Hänt.

Butiken har dessutom varit öppen hela nyårshelgen och Karl Fredrik och Petter firade in det nya året hos ett par vänner i Sörmland.

”Så ingen rast och ro, jo då lite ledigt blir det! Butiken var öppen hela nyårshelgen, men tjejerna tog hand om den. Jag och Petter firade nyår tillsammans med våra tyska vänner som har ett fint hus i de sörmländska skogarna! Det har varit ett mycket händelserikt år för mig, för företaget och med allt vad TV, radio och premiärer innebär.”

Karl Fredrik Gustafsson har en mycket framgångsrik karriär, här tillsammans med Sveriges kungapar.

FOTO: Suvad Mrkonjic/ TT

Karl Fredriks om stora firandet 2023: ”Boningshuset på Eklaholm firar 100 år”

2023 kommer bjuda på mycket för Karl Fredriks del. Bland annat vankas det firande av 100-årsjubileum.

”2023 kommer med ett 100-årsjubileum. Boningshuset på Eklaholm firar 100 år, vilket kommer firas stort hela året. Bland annat med en storslagen sommarfest.”, avslutar Karl Fredrik.

ANNONS: Med höga elpriser är det extra viktigt att du har rätt elavtal och inte betalar för mycket. Jämför alla Sveriges elbolag helt gratis och byt enkelt på några minuter hos elskling.se (Extern länk)

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN