karl fredrik gustafsson

Karl Fredrik Gustafssons sorg – familjemedlemmen bröt helt när han kom ut

KARL FREDRIK GUSTAFSSON

Karl Fredrik har blivit svenska folkets mest omtyckta florist och han kan vända de allra tråkigaste dagarna till att istället bli något positivt. Men när hans morfar bröt kontakten med honom fanns det inget han kunde göra.
A walk with the dog: Linnea Lundgren möter Karl Fredrik på Österlen
10:53

Efter reklamen: A walk with the dog: Linnea Lundgren möter Karl Fredrik på Österlen

(10:53)

Slå på ljud

Karl Fredrik Gustafsson, 36, blev florist med hela svenska folket efter succén med serien Karl Fredrik på Österlen. Nu har han även fått äran att gästa Bianca Ingrossos, 27, talkshow BIANCA.

I våras sändes den tredje säsongen av Karl Fredrik på Österlen och vi fick se honom knyta vackra blombuketter och komma med goda råd till tittarna. I serien får vi även se fästmannen Petter Kjellén, 40, som just nu är högaktuell i nya realityserien Herre på täppan på Discovery+ och Kanal 5.

När Karl Fredrik kom ut som homosexuell var det dock inte en dans på rosor. Hans morfar bröt nämligen kontakten helt med honom.

Karl Fredrik om sin morfars reaktion efter beskedet

Karl Fredrik har tidigare berättat om sin mammas reaktion när han kom ut som homosexuell. När han nu gästar BIANCA berättar han om sin morfars reaktion.

– När jag kom ut som homosexuell så fick han reda på det, även om han kanske hade misstänkt det. Men då sa han det att många kristna skulle hellre se sina nära släktingar döda i en kista än att veta att de är homosexuella och nu tar jag min hand ifrån dig, säger Karl Fredrik i talkshowen och fortsätter:

– En person som står så nära, som man älskar som en förälder, eller man har en väldigt nära connection. Han var en av mina bästavänner, vi umgicks och hade kul. Och sen så får man höra det här om någon man älskar… Det känns.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Karl Fredriks morfar bröt kontakten helt

Bianca Ingrosso blir nästan rörd till tårar efter att ha hört Karl Fredriks känslosamma berättelse. Han berättar även om föräldrarnas reaktion men att relationen till dem är fin idag och han ska bland annat dit för att fira jul.

Och som tur är löste det sig även mellan Karl Fredrik och hans morfar. Efter att inta ha haft kontakt med varandra på väldigt lång tid så la de till slut ned stridsyxan.

– Jag måste bara få säga att det här med morfar, han finns ju inte längre. Men vi hade ett break på iallafall ett halvår, ett år, lång tid. Då kontaktade han mig och så säger han det att jag hade fel, kan du förlåta mig?, säger Karl Fredrik och avslutar:

– Och det klart att jag förlät min morfar för livet är för kort för att hata och ilska. Så vi hade fina år innan han gick bort.

FOTO: Johan Nilsson/TT, Discovery+

FRÅN FÖRSTASIDAN