LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Karin Nordströms ord efter uppbrottet från Pelle Hansson Edh

22 aug, 2020 
AvLovisa Ström
Karin Nordström och bonden Pelle Hansson Edh var ett av de lyckliga paren som gick ut ur Bonde söker fru 2019.
Men under gårdagen kom Karin med den tråkiga nyheten att paret nu gått skilda vägar.
Nu berättar hon för Hänt om sina känslor kring uppbrottet.
Annons
Karin Nordströms ord efter uppbrottetBrand logo
Karin Nordströms ord efter uppbrottet

Under förra hösten blev Karin Nordström och Pelle Hansson Edh kära i varandra framför svenska folkets ögon i det populära programmet Bonde söker fru, och sedan dess har kärleken minst sagt sprakat om paret. I början av året skaffade de bland annat den gemensamma hunden Riley, och allt har sett allt annat än mörkt ut. Men under gården berättade de att saker och ting inte riktigt har fungerat mellan dem, och efter snart ett år tillsammans går de nu skilda vägar.

Berättar för sina följare

Det var i ett inlägg på Instagram som Karin kom med beskedet som chockade många utav hennes följare.

“Nu är det så att jag nästintill dagligen får förfrågningar och spekulationer kring en viss sak som jag förstår att ni undrar över. Då det gäller en privat sak som man gärna vill få bearbeta själv utan sociala medier osv, har jag valt att inte lägga någon energi på detta än. Men förstår ju nu att det måste få komma från en av oss, och inte en historia som ryktats fram av människor som inte vet vad det handlar om”, börjar hon innan hon fortsätter.

Annons

“Det är såklart tråkigt att behöva säga att jag och Pelle valt att dela på oss. Det är ett beslut som legat på pyr ett tag men som tillslut blev utvägen för oss. Det är inget ont som hänt utan snarare att vi är två människor som inte fungerar ihop mer än som vänner. Har absolut inget ont att säga om Pelle, han är en fantastiskt fin person och vi har verkligen delat på ett äventyr.” 

Avslutningsvis ber hon om allas förståelse och respekt kring deras beslut.

“Jag hoppas ni har förståelse kring att det är en bra mycket längre historia och bakgrund till beslutet än vad ni kan läsa här. Men som jag tycker är irrelevant att dela med sig av. Jag är så glad för alla som valt att följa oss denna tiden och gett oss så mycket kärlek! Det kommer jag alltid bära med mig.” 

Karins känslor om uppbrottet

Och när Hänt hör av sig till Karin för att fråga hur hon mår verkar läget ändå vara helt okej med tanke på omständigheterna.

“Allt blir väl inte alltid som man hoppats på! Men saker sker ju av en anledning och så även i detta fall. Jag mår allt bra! När inte känslorna finns där är det tyvärr “enklare” för den partnern”, förklarar hon.

FOTO: TT, TV4

Annons