ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Karin Laserow nobbar TV4 – avslöjar sanningen bakom beslutet

18 okt, 2022 
André Färnsveden
Karin Laserow och Renée Nyberg.
Karin Laserow var tidigare expert i Bytt är bytt.
I samband med hennes medverkan i antikvitetsprogrammet fick hon frågan om att delta i ett annat TV4-program – som hon tackade nej till flera gånger.
– En tre eller fyra gånger i alla fall, säger Karin Laserow.
Annons
Renée Nyberg om relationen till Karin LaserowBrand logo
Renée Nyberg om relationen till Karin Laserow

För åtta år sedan kom började ett nytt program till TV4, nämligen Bytt är bytt. Med TV4-profilen Renée Nyberg, 56, som programledare och den kunniga antikhandlaren Karin Laserow, 72, som expert, skulle par försöka gissa sig fram till dyrgripen bland åtta antikviteter. Värdet på det föremål som paren behöll till slutet av programmet blev även vinstsumman de fick åka hem med.

Men i samband med coronapandemin genomgick programmet en förändring. Karin Laserow ersattes av experten Li Pamp, 50, som snart ska göra sin tredje säsong med programmet.

Karin Laserows svar om framtiden i Bytt är bytt

Under de två åren som Karin inte har medverkat i Bytt är bytt har hon fokuserat på andra jobb. Hon är bland annat antikhandlare och inredare och planerar nu för att göra ett inredningsreportage. För Hänt förklarar Karin att hon saknar Bytt är bytt men att hon inte hade någon kontroll över utfallet.

Annons

– Saknar? Ja, det är ett jävla hett och härligt liv och det är exponerande, och söker man inkompetensnivån i det här livet så ska man absolut göra sitt första tv-program när man är 64 men jag vet inte, det blev så självklart, det kom en pandemi och den kunde inte jag göra någonting åt, säger Karin Laserow.

Men att återvända till programmet är inget som Karin har lagt för mycket fokus på, utan det beslutet tar hon om och när det skulle komma en förfrågan.

– Min framtid är oviss när det gäller Bytt är bytt, skulle jag vilja säga. Det är som skrivet i stjärnorna om man säger det snyggt, som det ser ut just nu så vet jag inte, säger Karin och fortsätter:

– Såhär är det, på något sätt skulle jag ta det beslutet när jag får det, om min egen ålder och hälsoskäl, min mans hälsa och så, jag skulle utvärdera det vid den tidpunkten när det skulle bli, i så fall.

Därför tackade Karin Laserow nej till Let's Dance

Men Bytt är bytt är inte det enda programmet som Karin Laserow har haft möjligheten att göra. Hon har nämligen fått förfrågan om att ställa upp i det populära tävlingsprogrammet Let's Dance. Men det lockade inte antikexperten särkilt mycket.

– I samband med Bytt är bytt då ville man rätt många gånger att jag skulle ställa upp och dansa i Let's Dance, men de här benen passar inte att visas ”in public”, säger Karin till Hänt.

Karin blev tvungen att tacka nej till kanalen flertalet gånger.

– Det kanske inte är så mycket, men en tre eller fyra gånger i alla fall, säger Karin och skrattar, det är inte min grej.

FOTO: Johan Nilsson/TT, TV4

Annons