LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Karin Frick firad av Tommy Myllymäki – bilderna visar: ”Överraskad och bortskämd”

25 mar, 2024 
Karin Frick har fyllt år och det har självklart firats med hennes nära och kära.
Nu står det klart att Tommy Myllymäki var på plats.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Konstiga smakkombinationer – Hur bra smaklökar har Sveriges mästerkock-profilerna?Brand logo
Konstiga smakkombinationer – Hur bra smaklökar har Sveriges mästerkock-profilerna?

Sportjournalisten Karin Frick, 43, är välkänd för alla som följer Allsvenskan på Discovery+. Den senaste tiden har hon även börjat synas lite i nöjes-sammanhang, då hon hoppat in för Titti Schultz i P4 Extra.

– Det är så jäkla brett. Men i och med att sport är ju alltid live så jag har liksom alltid känt mig så trygg när jag suttit i radiostolen. Så nej jag är väldigt stolt över att ha fått det uppdraget faktiskt, jag tycker att det är jättekul, sa Karin till Hänt.

Men nu drar snart Allsvenskan igång igen och då är Karin naturligtvis tillbaka i fotbollsstudion.

Karin Frick och Tommy Myllymäki på Idrottsgalan

Att Karin älskar sport är ingen hemlighet. När hon var yngre var hon dessutom väldigt framgångsrik inom tennis. Och sedan flera år tillbaka är hon en trogen gäst på Idrottsgalan.

Annons

På årets Idrottsgala dök hon däremot upp med Mästerkock-domaren Tommy Myllymäki, 45. Sedan dess har många undrat vad de egentligen har för relation.

– Nej men vi har känt varandra... Inte jättenära under alla år, men vi har stött på varandra och vi har några bekanta och så där. Men vi tyckte det var kul att gå ihop, han är väldigt idrottsintresserad och så. Nej men vi har känt varandra som man gör, vi har massa gemensamma och bekanta och så där, har Karin tidigare sagt till Hänt.

Tommy Myllymäki och Karin Frick syns ihop

Men sedan dess har dock mycket hänt. Det har bland annat blivit känt att Tommy har skiljt sig från sin ex-hustru och nu har Karin och Tommy återigen synts till ihop.

Det var på Karins födelsedagsfest i helgen som Tommy skymtade till på en bild.

”Igår blev jag överraskad och bortskämd med en helt otrolig födelsedagslunch med fantastiska vänner! Otrolig mat, härliga samtal, mycket vin och många skratt långt inpå småtimmarna. En riktig håll käften-LUS helt enkelt. Känner mig tacksam över alla personer jag har omkring mig - men också över att få bli ett år äldre. Alternativet är ju trots allt väldigt mycket sämre.”, skriver hon på Instagram och fortsätter:

”Tack alla som kom under dagen och kvällen och tack ni som ordnade detta för mig - ni vet vilka ni är! Och tack alla ni som hört av er och grattat. Har läst allt!”

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons