LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Kaoset bakom kulisserna med Fröken Snusk – här ryker masken

16 mar, 2024 
Fröken Snusk är en av deltagarna i årets säsong av Fångarna på Fortet. Nu avslöjas kaoset bakom kulisserna och även kuppen i programmet då masken rycker.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Makalösa scenerna i Fångarna på fortet – Robin Bengtsson i knipaBrand logo
Makalösa scenerna i Fångarna på fortet – Robin Bengtsson i knipa

1990 sändes den första säsongen av Fångarna på fortet sändes och sedan dess har TV4-programmet haft en rad olika programledare.

Allra flest säsonger har letts av Agneta Sjödin och Gunde Svan som återvänder till programmet under våren 2024.

Kuppen i Fångarna på fortet – maskerna rycker

Nu är det återigen dags för tittarna att se kändisar tävla om vinsten ute på Fort Boyard. I första avsnittet tävlar Alexandra Pascalidou, Emil Henrohn, Carl Hedin i det röda laget. Mot Fröken Snusk, Jonas Hallberg, Theo Haraldsson i det blå laget.

Men denna säsong sticker ut lite jämfört med andra då Fröken Snusk är med. Det är inte ofta tittarna får se en deltagare tävla i mask.

I början av avsnittet sker en kupp från Fröken Snusks lag då alla tre till en början bär likadana masker. Jonas och Theo slänger av sina masker men Fröken Snusk behåller sin rosa mask som vanligt på under hela programmet.

Kaoset bakom kulisserna i Fångarna på fortet

Artistens medverkan kommer även på tal i Malin Norlanders Youtube-kanal. Det är när hon och Edvin Törnblom pratar om musikgenren Epa dunk som Fröken kommer på tal.

Annons

– Hon var med i Fångarna på fortet, jag castade henne förra året. Jag tänkte att man kanske får se henne när hon äter frukost eller något men hon tar aldrig av masken.

Malin berättar att det var en hel del krångel med att flyga över Fröken Snusk till Frankrike där programmet spelas in.

– När vi hämtade henne på flygplatsen kom hon med en mask, en coronamask. Sen drog hon på sig sin vanliga mask ovanför. Men grejen är ju att man vet inte vem hon är om hon inte har masken, säger hon och fortsätter:

– Det var så mycket krångel med att boka hennes flyg för vi fick inte veta hennes namn. Jag vet inte hur de löste det, de pratade med hennes agent för vi behöver hur mycket uppgifter som helst, säger hon.

FOTO: TV4

Annons