LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Här bryter TV4 intervjun – situationen eskalerar helt: ”Hans fel”

15 mar, 2024 
Hedvig Tärnholm
Nyligen fick Nyhetsmorgon avbryta efter en stor miss.
Situationen eskalerar helt efter produktionens tabbe!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Avslöjar: Kyssen med kollegan – Jag har aldrig med Nyhetsmorgon-profilernaBrand logo
Avslöjar: Kyssen med kollegan – Jag har aldrig med Nyhetsmorgon-profilerna

Pi-dagen uppmärksammades idag i Nyhetsmorgons studio. Dagen till ära hade man bjudit in minnesmästaren Jonas Von Essen som fick fira dagen genom att genomföra ett test i direktsändning. Men när allt gick fel fick inslaget fick avbrytas.

Nyhetsmorgon klantar till det

Den tvåfaldiga världsmästaren i minne, Jonas von Essen besökte idag Nyhetsmorgons studio i samband med pi-dagen. Programledarna som idag var Thomas Ritter och Sofia Geite frågade Jonas hur han skulle fira dagen.

– Man brukar fira genom att äta något runt, så jag ska nog grädda pannkakor, berättade Jonas.

Jonas blev även utsatt för ett test av programledarna där uppdraget var att memorera pi-decimaler i grupper om nio siffror. Men testet förvandlades till en flopp. Efter att programledarna räknat upp de första siffrorna ser Jonas minst sagt fundersam ut.

– Det där låter faktiskt inte helt bekant, säger han i programmet.

Sändningen får avbrytas

Programlederna fortsätter att läsa upp fler siffror men detta ledde bara till ännu mer förvirring för Jonas. Vi som sett Jonas i andra program vet att han sällan eller aldrig missar ett minnestest. Att han då inte klarade av testet i programmet förvånande både Jonas själv och programledarna.

Annons

– Antingen har vi tillslut 2024 satt Jonas Von Essen på Pottan eller så har vi gjort fel, konstaterar Thomas.

När testet inte kan genomföras då Jonas inte känner igen gruppen av siffror programledarna läser upp, väljer Nyhetsmorgon istället att avbryta.

– Vet du vad, vi släpper det här och så hänger vi ut någon redaktör som kanske börjar på Kalle och slutar på något annat efternamn. Så säger vi att det var hans fel, skrattar Thomas

– Jag beklagar, det var nog inte mina grupper, ursäktar Jonas sig.

FOTO: TV4

Annons