BreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreaking
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Kändiskocken Melker Andersson och Katarina Romell skiljer sig

20 okt, 2023 
melker katarina
Tv4-profilen och kändiskocken Melker Andersson skiljer sig.
Efter åtta år som gift verkar kärlekssagan med Katarina Romell ha nått sitt slut.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Det klär kändisarna ut sig till i Halloween: ”Philadelphiaost”Brand logo
Det klär kändisarna ut sig till i Halloween: ”Philadelphiaost”

Kändiskocken Melker Andersson är känd från flera tv-program. Han har bland annat varit med i Grillmästarna samt Kockarnas kamp. Han driver även flera restauranger i Stockholm och Åre och har en stjärna i Guide Michelin.

Melker i Tv4.
Melker i Tv4.

Karriären verkar med andra ord gå som på räls för Melker! Men nu verkar det dock ha kommit ett bakslag på det privata planet – han ska skiljas.

Annons

Melker Andersson skiljer sig från Katarina – detaljen i skilsmässoansökan

Sedan hösten 2015 har kändiskocken varit gift med Katarina Romell, som bland annat har varit vd för det lyxiga hotellet Grand Hôtel Saltsjöbaden.

Det är Expressen som rapporterar att de skickat in en gemensam skilsmässoansökan till Stockholms tingsrätt, efter åtta år som gifta. I ansökan skriver de att de inte önskar någon betänketid innan skilsmässan går igenom.

Hänt har sökt Melker Andersson och Katarina Romell.

Annons