LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Kändisarnas misslyckade skönhetsingrepp – fick bröst i rumpan: ”Farligt”

17 maj, 2024 
Kändisarnas misslyckade skönhetsingrepp
De drömde om ett yngre utseende – men resultatet blev en mardröm.
Här är kändisarna som ångrar att de gjorde skönhetsingrepp!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Paulina Danielssons dyra skönhetsingrepp - så mycket kostar det: "Två miljoner"Brand logo
Paulina Danielssons dyra skönhetsingrepp - så mycket kostar det: "Två miljoner"

Pernilla Wahlgren: ”En överdos av botox!”

Hon älskar att stå på scen och synas i offentligheten – men när det kommer till skönhetsingrepp har Pernilla Wahlgren, 56, valt att ge upp helt. Detta efter att hon testade botox en gång som 40-åring.

– Jag såg inte klok ut, det måste ha blivit en överdos, har hon berättat i sin podcast Wahlgren & Wistam.

Piccadilly circus-artisten förklarar att hon använder sina ansiktsmuskler väldigt mycket och att hon därför upplevde att nervgiftet gjorde att hon ”såg galen ut”.

Annons
Pernilla Wahlgren
Christine Olsson/TT

Anders kallade Laila Bagge för ”ormläppen”

Efter att ha blivit retad för sina smala läppar av bland andra Anders Bagge, 56, bestämde sig Laila Bagge, 51, för att förstora dem med fillers. Ex.maken brukade skämtsamt kalla henne ”ormläppen” och till slut fick radioprofilen nog. I Framgångspodden berättar Laila att resultatet blev allt annat än lyckat och även ex-pojkvännen Korosh Kananian, 33, kunde skriva under på det.

– Det passade inte mig, det såg ut som läpparna var ute och gick med mig och då sa Korosh att ”jag älskade dig så som du såg ut, varför ska du hålla på med sådan jävla skit” och då skämdes jag.

Annons
Laila Bagge
PALMQVIST MICKAN/Aftonbladet/TT

Magdalena Graafs miss: ”Såg inte klok ut”

Att Magdalena Graaf, 48, har gjort flera justeringar med sitt utseende sticker hon inte under stol med. Hon har genomgått flera bröstoperationer och dessutom en bukplastikoperation. Något Magdalena däremot har slutat med är botox – det blir nämligen inte alls bra på henne.

– Jag är tyvärr allergisk. Min kropp gillar inte botox. Den samlar vatten och jag blir svullen. Jag såg inte klok ut, har hon skrivit på sin blogg.

Annons
Magdalena Graaf
Nils Petter Nilsson/TT

Julia Franzén såg en bild på sig själv – fick en chock

Tv-profilen Julia Franzén, 33, har varit öppen med att hon inte rädd för att lägga sig under kniven. Hon har gjort både det ena och det andra, exempelvis brösten och näsan.

För två år sedan kollade Julia igenom bilder på sig själv och fick en chock. Hon insåg att ingreppen gått överstyr och bestämde sig för att ta en paus direkt.

Annons

– Jag såg inte klok ut. Framförallt när jag log. Det var för mycket fillers i kinderna, under ögonen och läpparna, men även hakan, förklarade Julia på Instagram då.

Julia Franzén
Duygu Getiren/TT

Jonna Lundell fick bölder i ansiktet: ”Kunde inte göra något åt det”

Att fillers kan röra sig och resultera i ett mindre smickrande utseende är något Jonna Lundell, 30, är väl bekant med. Då måste man gå tillbaka till kliniken och låta de tömma dessa punkter. Det var precis det här Youtube-profilen var igång med när hon plötsligt blev gravid.

Annons

– Då får man inte göra något. Så jag hade tömt, men på vissa ställen var det kvar stora bölder, berättar Jonna, som fick vänta tills hon slutat amma innan hon kunde göra något åt detta.

Jonna Lundell
Daniel Costantini/DN/TT

Åsa Vesterlunds kropp blev ojämn: ”Fettsugits för hårt”

Åsa Vesterlund, 50, ville bli smalare men istället blev hon ojämn. Det var en fettsugning av armar och buk som gick snett för Hollywoodfrun.

– Armarna är ojämna för att de har fettsugits för hårt. Magen är också ojämn, säger hon.

Annons

Idag är problemet löst, tack vare en annan klinik!

– Läkaren var tvungen att skära från armhålan och hela vägen ner till armbågen för att då korrigera tidigare operationerna.

Åsa Vesterlund
Tommy Holl/TT

Fick bröst i rumpan: ”Extremt farligt”

Den norska influencern Sophie Elise Isachsen, 29, råkade ut för något riktigt ovanligt när hon var i Istanbul för tio år sedan att genomgå en rumpoperation. Hon valde just den kliniken var för att det var billigt, men snart skulle hon ångra sitt beslut rejält. De hade nämligen opererat in bröstimplantat i hennes rumpa.

Annons

– Det är inte bara helt galet utan även extremt farligt, skriver hon på Instagram.

Sophie Elise Isachsen

Blev 14 centimeter längre: ”Skäms”

Det blev en dyr läxa för den tyska modellen Theresia Fischer, 32, som betalade 1,8 miljoner kronor för att förlänga sina ben – för att sedan ångra sig. Hon menar att hennes 60-åriga exmake manipulerade henne till att göra detta.

Hur gick den här operationen till egentligen? Jo, man opererade in teleskopiska ställningar i hennes smalben, vilket gjorde att benen långsamt sträcktes ut. Ingreppet resulterade i att Theresia blev 14 centimeter längre.

Annons

– Jag skäms över att jag gick med på en operation som jag inte skulle ha gjort, har hon sagt om Theresia Fischer sagt om saken.

Theresia Fischer

FOTO: TT, Instagram

Annons