TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Kändisarna som blev ihop med sina fans

01 mar, 2019 
https://image.hant.se/image-4973907?imageId=4973907&width=1320&height=689
Hans & Anna Shimoda
Här berättar vi vilka kändisar som inlett kärleksrelationer – med sina egna fans.
✔︎ Sandra från Skövde raggade upp stjärnan via Facebook
✔︎ Skådespelarens knep för att få äktenskapet att hålla
✔︎ Svenske sångaren såg sin blivande i publiken under konsert
Annons

Charmige och Oscarbelönade skådisen Matt Damon, 45, är en eftertraktad man i Hollywood och är även bästis med bland andra Ben Affleck och George Clooney som båda haft glamorösa stjärnor som flickvänner. Men Matt sprang på sitt livs kärlek när han klev in på en Miami Beach’s Crobar 2003.

– Något helt otroligt hände första gången jag såg henne, har Matt berättat för Hello!.
Luciana arbetade som bartender och Matt gick in och gömde sig bakom bardisken eftersom han kände sig förföljd av ett fan.

På den vägen är det.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Tycke uppstod och idag är de gifta och har fyra barn.

– Min hustru är min själsfrände, har Matt sagt.

Paret har även ett knep för att få äktenskapet att hålla; de är aldrig ifrån varandra längre än två veckor i sträck.

– Jag tror att man måste vara med den man älskar så mycket som möjligt, säger Matt.

Matt Damon och Luciana Barroso.
Matt Damon och Luciana Barroso. FOTO: IBL

Blev tillsammans med en lärare

Plötsligt dök populäre historieberättaren Herman Lindqvist, 71, upp på en filmpremiär med nytt sällskap. Det kunde ha skett obemärkt om inte Hänt anat ugglor i mossen och börjat gräva.

Annons

Det visade sig att Herman fått kontakt med läraren Liliana Komorowska, 57, när han blev inbjuden av henne att föreläsa för hennes elever.

– Det var för att hon beundrade mig som hon bjöd mig till sin skola när hennes elever hade haft en historisk teaterpjäs. Det var första gången som jag kom dit och det blev så där “dong” på en gång, har Herman förklarat i Expressen.

Men nyheten att Herman skulle skilja sig kom inte förrän några månader senare. Då förklarade han att han kommit till en punkt där han inte kunde fortsätta sitt liv som det såg ut utan var tvungen att följa sitt hjärta.

Idag är Herman och Liliana lyckligt gifta och bor i Warszawa i Polen.

– Den här åldern är den absolut bästa i livet när barnen är vuxna och utflugna. Man har inga hundar och eländen, inga trädgårdar att ta hand om. Man kan bara göra precis det man själv vill, dygnet runt. Det är den absolut bästa åldern. Jag tror aldrig att jag har varit så lycklig som nu.

Annons

Såg henne i publiken

69-åriga legendaren Tommy Körberg är lika omskriven för sin fenomenala röst som sina äktenskap och kvinnor.

Den senaste och förhoppningsvis sista kärleken är Ann-Charlotte Körberg, 48, som varit hans fru i tio år.

Kärleken började dock med att Ann-Charlotte, som hade beundrat Tommy länge, gick på en konsert med honom på Orust på västkusten. Där i publiken fick Tommy syn på en vacker kvinna…

– Hon hade ett så vackert leende, så jag blev bara helt upprymd av att titta på henne, sa Tommy nyligen i tv-programmet Ebbots brygga.

Men magin försvann när en person helt sonika ställde sig i vägen.

– Det kom ett fyllo och ställde sig framför, mot pelaren och stod där och hängde. Jag bara slog av och sa att jag inte tar en ton till om du ska stå där. Det tog bara fyra minuter så kom det fyra man och bar ut honom. Sen fortsatte jag att sjunga och titta på hennes vackra leende. Det var 15 år sedan.

Annons

När de träffades var Tommy förvisso gift, men äktenskapet var på upphällningen och idag har Tommy och Ann-Charlotte varit tillsammans i 11 år och de har dottern Elvira, 8.

Möttes upp i Amsterdam

Att komma på tanken att skicka ett meddelande till en gammal idol är något de flesta av oss inte gör. Men Sandra Ankarbjörk, 39, från Skövde gjorde slag i saken.

2013 tittade Sandra på sin gamla favoritfilm Blå lagunen med Brooke Shields och den skönlockige Christopher Atkins, 56. En film hon älskade som barn och som hon nu såg med nya ögon.

– Chris imponerade på mig – både som skådespelare i filmen, men också genom sina svar i intervjuerna han gjorde efteråt. Han verkade vara en fin människa, har hon sagt i Hänt.

Efteråt satte sig Sandra och skrev ett meddelande till Chris på Facebook.

– Jag gjorde det för att visa min uppskattning. Det var en kul, spontan grej jag aldrig någonsin gjort tidigare och jag hade ingen som helst baktanke med det heller eftersom han bodde på andra sidan jordklotet.

Annons

Några dagar fick hon till sin stora förvåning svar från Chris:

– Det trodde jag verkligen inte jag skulle få. Han tackade för det gulliga meddelandet och tyckte det var smickrande att ha fans så långt bort som i Sverige.

Sandra och Chris bestämde möte i Amsterdam och för att göra en lång historia kort så fastnade de för varandra och efter det har Chris campat i Sverige och träffat Sandras barn.

– Jag får många meddelanden från fans hela tiden som jag försöker svara på, även om jag inte alltid är så bra på det, så jag trodde aldrig att en relation skulle blomma upp från ett sådant, har Chris sagt.

Sandra Ankarbjörk och Christopher Atkins.
Sandra Ankarbjörk och Christopher Atkins. FOTO: ORRE PONTUS / Aftonbladet / IBL Bildbyrå

Tog kontakt över Instagram

I somras gifte sig artisten Anton Ewald, 24, och flickvännen Victoria Fajardo, 32, vid en härlig ceremoni i Oscarskyrkan Stockholm med vänner och artistvänner på plats. Ett bröllop som kom till tack vare att Victoria ett par år tidigare skickat ett meddelande på Instagram till Anton.

Annons

– Nej, vi träffades, hör och häpna, via Instagram. Hon skrev till mig i ett direktmeddelande, jag skrev tillbaka och så på bara några dagar så utbytte vi nummer, har Anton förklarat i Expressen.

Paret började umgås via Facetime och efter några månader och många långa samtal bjöd Anton över Victoria till Stockholm.

Idag bor hon här med Anton och arbetar med hans bolag.

Två år varade relationen mellan Agnetha och Ger

Vägrade släppa taget om Agneta

Efter ett kortare äktenskap med läkaren Tomas Sonnenfeldt skulle Agnetha Fältskog, 67, träffa en man som visade sig vara Gert van der Graaf, 51. Agnetha mötte den försynte holländaren på en promenad på Ekerö där hon bor. Vad hon inte visste var att Gert närde en sedan länge sjuklig fascination för Abba-stjärnan.

Det blev början på en två år lång destruktiv relation som skulle sluta i kaos. Gert vägrade släppa taget om sin idol och när Agnetha gjorde slut vägrade den besatte holländaren att inse faktum.

Annons

Han fortsatte att stalka sin exflickvän och dömdes senare för både ofredande och misshandel. Trots att han fick besöksförbud och utvisades ur landet, dök han upp på Ekerö vid Agnethas bostad när hon skulle fira sin födelsedag.

Livet blev en mardröm för den redan skygga stjärnan och i radioprogrammet Elfving möter berättade hon för några år sedan hur hon lever.

– Jag har fått väldigt mycket brev. Det är många sjuka människor som skriver som det är synd om. Vi har ett säkerhetsföretag som hjälper oss.

Tillsammans med 20 år yngre servitris

Skådisen Nicholas Cage, 51, är kanske inte den hetaste potatisen i Hollywood just nu, och tyvärr är privatlivet också svajigt. Han separerade nämligen från sitt 20 år yngre ex Alice Kim förra året. Och kanske var det åldersskillnaden som till slut tog ut sin rätt?

Det var 2004 som Nicolas Cage gick in på en restaurang i Los Angeles där en 19-årig servitris tog mod till sig och bad om stjärnans autograf. Nicolas kontrade med att be om hennes nummer.

Annons

– När min svärmor hälsade på oss för första gången så sa hon bara ”hon är för ung!”. Då visste jag att det skulle bli en tuff uppförsbacke, har Nicolas sagt.

Och förra året gick alltså paret skilda vägar. Tillsammans har de sonen Kal-El, 11, döpt efter Stålmannen…

Nicolas Cage och Alice Kim.
Nicolas Cage och Alice Kim. FOTO: IBL

Fick tre barn

”Saturday Night Fever”-stjärnan John Travolta, 63, gifte sig 1991 med sitt största fan, Kelly Preston, 54, som hela sin tonår var förhäxad av John. Hon hade sett en filmaffisch för ”Grease” och blivit störtförälskad.

– När jag såg den så visste jag att han skulle bli min, har Kelly sagt.

Hon bara visste att hon skulle gifta sig med honom, och då var hon bara 16 år.

Kelly blev senare skådespelerska och de möttes flera år senare under inspelningarna av filmen ”The Experts”. Paret gifte sig 1991 och fick tre barn. Deras äldste son, Jett, avled tyvärr 2009 i sviterna av ett epilepsianfall.

Annons

Lyckligt gifta

Skådisen Jessica Alba, 36, som vi känner igen från bland annat filmerna om serietidningshjältarna Fantastic Four, slog igenom för den stora publiken i tv-serien Dark Angel. En som också såg serien var Cash Warren, 38, som senare skulle komma att jobba som produktionsassistent under inspelningarna av Fantastic Four.

Han hade haft en speciell plats i sitt hjärta för Jessica länge och efter ett tag samlade han mod till sig och bjöd ut henne på en dejt.

Tycke uppstod och de gifte sig 2008 och tillsammans har de två barn, Honor, 9, och Haven, 6.

– Varje gång jag tvivlar på mig själv är han där och säger att jag ska tro på mig själv. Jag vet inte vad jag skulle ta mig till utan honom. Och han är så bra med barnen. Vi är lyckliga, har Jessica sagt i US Weekly.

Jessica Alba
Jessica Alba. FOTO: IBL
Annons