TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Kalle Zackari Wahlström om att frun Brita dejtar kändisar i tv: "Känns jätteläskigt"

03 okt, 2015 
AvOla Brising
Brita Zackari ser fram emot att vara flickvän till kändisar i tv. Men äkta hälften Kalle är så svartsjuk att han inte vågar titta. Och samtidigt väntar de barn ihop för första gången.
Annons

Med start den 28 oktober ska Brita Zackari, 33, under åtta veckor i SVT:s Flickvän på försök testa hur det är att vara flickvän till åtta kända svenskar.

Anton Ewald, 22, Carolina Gynning, 36, och Kodjo Akolor, 34, är några av dem hon har relationer med. Men i slutet av varje program gör Brita slut med personen i fråga.

– Det blev verkligen dålig stämning för då skulle jag sammanfatta varför jag inte ville vara ihop med dem. Klipparna klarade knappt av att fixa programmet, berättar Brita för Hänt.

skarmavbild-2015-08-27-kl-11-42-09.jpg
Anton Ewald är bara en av alla de kändisar Brita Zackari dejtar i “Flickvän på försök”. Foto: SVT

Hon förklarar att hennes egna förutfattade meningar om kändisarna kom på skam:

– Jag har verkligen fått omvärdera min bild av dem. Om Anton Ewald tänkte jag till exempel att han är värsta flickidolen, snygg och så där men han är väldigt blyg så i det programmet blev jag bufflig och hemsk. Jag tror hans fans kommer bli galna på mig när de ser det. Bara för att han är så snäll får det mig att försöka provocera honom så han ska säga nej någon gång.

Annons

Men en sak har Brita fått bekräftad genom Flickvän på försök:

– Det blev väldigt tydligt att det är när kommunikationen inte fungerar som en relation blir dålig med tjafs eller dålig stämning.

11903501-10156342107265497-1024833447-n.jpg
Brita tror inte att maken ska bli avundsjuk, men Kalle tycker det känns jätteläskigt att hans fru ska dejta kändisar i tv. Foto: Instagram

Själv är hon sedan fyra år gift med Kalle Zackari Wahlström, 34och hon tror inte att hennes tv-relationer med kändisarna stör maken:

– Han blev inte svartsjuk. Det var ju honom jag kom hem till varje dag och sa att nu har det varit jobbigt för jag har bråkat med den och den. Vi har bra kommunikation och för mycket annat att hålla på med för att bli svartsjuka på varandra.

Men när Hänt i Veckan frågar Kalle vad han tycker blir svaret ett helt annat:

– Jag har inte sett programmet och kommer inte att se det. Jag skulle bli alldeles för svartsjuk och inte kunna hantera det.

Annons

Han fortsätter:

– Jag skämtar inte. Det känns jätteläskigt. Den där Anton Ewald är till exempel supersnygg. Han ser ut som Elvis. Jag vet inte vad jag ska säga. Jag är glad för Britas skull. Hon är fantastisk och jättebra på att göra tv så det kommer bli härligt för andra att se, men jag kommer inte titta.

11911621-10156342107305497-1439317020-n.jpg
Fast han kommer bli oerhört svartsjuk tycker Kalle Zackari Wahlström att han och hustrun Brita Zackari har bra kommunikation. Foto: Instagram

Och när det Brita sa om deras kommunikation kommer på tal konstaterar Kalle:

– Ja. Vi har bra kommunikation, men jag kanske inte berättar exakt hur svartsjuk jag är för henne.

Förhoppningsvis kan dock Kalle lägga svartsjukan åt sidan nu för både han och Brita har viktigare saker att koncentrera sig på framöver. De väntar nämligen sitt första barn. I sin blogg avslöjar Brita att de ska bli föräldrar i början av 2016.

– Det är så otroligt omvälvande och jättekul men har inte direkt varit smooth sailing hittills. Obs vi är superglada och jag trivs verkligen med tanken på att vara gravid men har mått så fruktansvärt illa att jag knappt kunnat vara mig själv, skriver Brita.

Andra läser också:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons