Inte bara Måns Zelmerlöw nätdejtar – här är kändisarna som söker spänning på Tinder

Att ragga på krogen har aldrig varit mer ute. Till och med kändisarna har slungats med i Tinder-vågen som sköljer över Sverige. Bland andra Kleerup och Viktor Frisk söker kärleken i dejtingappen.

Gurkan Gasi

Dokusåpakungen Gurkan Gasi, 30, sågs senast i Baren. Men att ragga på krogen verkar inte löna sig för Västeråskillen som nu hellre söker på Tinder.

Modebloggaren Viktor Frisk, 20, gjorde succé i Melodifestivalen i våras tillsammans med dokusåpakändisen Samir Badran, 25, med låten “Groupie”. Nu solar han sig i glansen av kändisskapet genom att ragga på sina groupies på nätet.

Ellen Bergströms expojkvän Kevin Högdahl

Skådespelerskan Ellen Bergströms, 25, expojkvän, musikproducenten Kevin Högdahl, 25, var otrogen – i parets gemensamma säng! Ellen dumpade honom så klart, men Kevin gick snabbt vidare och började nätdejta. Vi får se om han trampar i klaveret igen med nästa tjej.

Barnprogramledaren Sannah Salameh

Krograggandet gav ingen utdelning för SVT:s Sannah Salameh, 31, som då valde att försöka med Tinder istället.

sanna salameh

Laila Bagges avlagda

Till skillnad från Laila Bagge, 42, så slängde sig inte musikern Mason Pitts in i ett äktenskap efter uppbrottet. Han började nätdejta istället! Det är för övrigt Mason som är pappa till Lailas son Liam.

mason laila bagge

De Vet du

Tor Wallin och Johan Gunterberg i “De Vet du” har tvingats att ta till Tinder för att få till det. Tor Wallin sägs vara den flitigaste användaren. Om han fått napp i appen ännu är oklart..

Skådespelaren Rafael Edholms, 48, exfru Daga Lamy, 38, har synts på Tinder sedan skilsmässan. “Always fun to meet new people”, skriver hon i sin presentation.

Andreas Kleerup

Musikern Andreas Kleerup, 36, ville inte avslöja om det ivriga dejtandet på Tinder gett utdelning när Hänt Extra frågade.

– Det ska ni bara skita i, blev hans svar.

kleerup tinder

Simon Kachoa

Biggest Loser-snyggingen Simon Kachoa, 25, dejtade med hjälp av appen tills han blev förälskad – och dumpad! “Har bestämt mig för att lägga ner allt som har med tjejer att göra”, skrev han på sin blogg i januari i år.

simon tinder

Måns “Albert” Zelmerlöw

Någon som spanat in Stockholms singelbrudar genom Tinder är Måns “Mums-mums” Zelmerlöw, 28, men den forne allsångsledaren vågade inte använda sitt eget namn utan tog namnet Albert.

Hasse Brontén

Komikern Hasse Brontén, 48, visar upp sin flådiga motorcykel för att få napp på nätet! Han matchar gärna med tjejer i 25-årsåldern.

Andra läser också:

Här är mopsen som tar sexigare selfies än Kim Kardashian

28 kändisar som mixades ihop och blev en helt annan kändis

Katten Musse kom tillbaka efter elva år: ”Det var som att han återuppstod”

SENASTE NYTT!