Kalle vann Ung och bortskämd – firade med hemliga flickvännen

Kalle vann Ung och bortskämd – firade med hemliga flickvännen

Karl-Inar Svensson kammade hem vinsten i "Ung och bortskämd" 2017 och efteråt firade han med att kyssa sin hemliga flickvän – och bjuda med henne på en resa till New York.

Efter att ha lärt sig allt om tvätt, vett och etikett i TV3:s dokusåpa “Ung och bortskämd” stod deltagaren Karl-Inar “Kalle” Svensson, 20, till slut som förvånad segrare i finalen.

– När de sa att jag vann så fattade jag ingenting, jag hann inte reagera. Jag trodde att jag hörde Willes namn i stället. Jag hade väldigt låga tankar och vågade inte tro att jag kunde vinna, säger han till Hänt.

Före programmet lät Kalle sin mamma diska, tvätta hans kläder och städa hans rum åt honom, men efteråt har han lärt sig att ta mer ansvar. Dessutom har han också skaffat ett jobb och börjar arbeta med kundservice i april.

– Jag har bättre koll på mina pengar och mamma har satt upp nya regler hemma, så jag har egna disk-dagar och hon vägrar att tvätta min tvätt mer. Nu ska jag jobba och spara pengar ett tag innan jag flyttar hemifrån, säger han.

LÄS MER: TV3 mörkade gruppsexet i Ung och bortskämd: ”Det var orgier”

Förutom ett nytt jobb så gav vinsten i ”Ung och bortskämd” också Kalle en resa till New York – och med sig dit tar han hemliga kärleken Anneli, som han varit tillsammans med i nästan tre år. I finalen fick tittarna se hur han kysste henne framför kamerorna, men i övrigt har Kalle hållit förhållandet privat.

– Vi var ju i huset i en månad och man fick ju inte ha mobilen, så jag var väldigt glad att se henne i finalen. Det är klart att jag saknade henne, man är ju van att ses varje dag, så det var lite jobbigt. Men jag fick bita ihop, säger Kalle och fortsätter:

– Det var faktiskt Anneli som tipsade mig om “Ung och bortskämd”, som en kul grej, och sen råkade jag komma med.

Men trots att förhållandet varit hemligt för tv-tittarna, har “Ung och bortskämd”-vinnaren varit tydlig med att han är upptagen när nya fans och flirtiga tv-tittare har hört av sig till honom.

– Under programmet har det varit en och annan tjej som skrivit till mig i sociala medier och bara “vill du lära känna mig?”, men då har jag bara sagt att jag har tjej och visat meddelandena för Anneli, säger Kalle.

Grattis Kalle, önskar vi, och lycka till i framtiden!

LÄS MER: William, 21, fick två BMW av sin mamma – värda 1,2 miljoner kronor

Foto: TV3, IBL

FRÅN FÖRSTASIDAN