Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Kalle Moreaus visar upp resultatet efter viktresan i Biggest Loser VIP: ”Fantastiskt”

03 jun, 2018 
AvAgnethe Alm
Kalle Moreaus är en synbart mer slimmad man efter inspelningen av Biggest Loser VIP. Nu häpnar följarna över hans viktresa.
Annons

Spelmannen Kalle Moraeus, 54, har nyligen avslutat inspelningen av Biggest Loser VIP, där han har kämpat hårt och svettats tillsammans med bland annat Hollywoodfrun Gunilla Persson, 59, krögaren Carl-Jan Granqvist, 72 och Robinson-vinnaren Alexandra Zazzi, 51.

Vad som händer i programmet får Kalle Moraeus inte tala om, men något som är säkert är att han lyckats att gå ner i vikt.

– Det går jättebra. Jag kör superstrikt LCHF-diet och jag äter väldigt lite mat. Jag är i ketos så det äter av det här, säger han till Aftonbladet och klappar sig på magen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Dieten har gett synbara resultat och Kalle beskriver sin nya livsstil som fantastisk.

– Jag har tappat mycket i vikt. Det känns kul och är jävligt inspirerande.

Men trots att det gått bra för Kalle förklarar han att hans viktresa inte är över. Det finns fortfarande några extrakilon kvar att gå ner.

– Jag har ganska mycket kvar, men jag kan det här så fruktansvärt bra. Min utmaning blir när jag når den vikt jag vill ha. Då måste jag leva så i ett år, då ritar man om kroppens karta. Då går man inte upp lika lätt. Det är där kampen ligger!

Annons

Kalle Moraeus har kommit till insikt med att åren går och att han inte blir yngre. Därför bestämde han sig för att bli bättre på att ta hand om sig själv.

Instagram förbluffas Kalles följare över hans stora förändring.

”Har du tappat massa vikt? Längesen nu, hoppas du mår bra”, skriver en.

”Fan vad liten du blivit! Lill-Kalle?”, skriver en annan.

”Oj Kalle… respect”, skriver ännu en.

Det dröjer ett tag till innan vi får se Kalle Moraeus och de andra i Biggest Loser VIP-gänget i rutan. Men innan dess har Kalle fullt upp med musiken. I sommar ska han ha två stora konserter i Dalhalla, med gästartister som Tommy Körberg, 69, och  Gunilla Backman, 52.

Se bilderna på Kalle Moraeus efter inspelningen här:

Foto: IBL, Instagram

Annons