Gunilla Perssons avslöjande om Biggest Loser VIP

Gunilla Persson har nu bekräftat att hon kommer att medverka i TV4-programmet Biggest loser VIP. "Jag är så glad", skriver hon på Instagram.

TV4 bekräftade i april att Hollywoodfrun Gunilla Persson, 59 ska vara med i viktsåpan Biggest Loser VIP.

– Nu är vi äntligen igång med inspelningen av Biggest loser VIP och det känns superkul att kunna bekräfta att Gunilla Persson är en av dem som är med och tävlar i årets upplaga av TV4:s succéprogram! I dag har våra stjärnor träffats för allra första gången och vi har precis avslutat den första känslosamma invägningen. Det är ett oerhört starkt startfält i år och det här kommer bli en händelserik säsong fylld av både dramatik och starka känslor, skriver Lotta Andersson, exekutiv producent för Biggest loser VIP i april till Aftonbladet.

Men nu avslöjar Gunilla för första gången själv att hon ska vara med i realityserien. På instagram avslöjar hon inte bara sin medverkan – utan också hur smal hon blivit efter sin medverkan.

Jag är så glad att jag var med på Biggest loser VIP som ni kan se i höst! Nu kan jag slänga mina spanx“, skriver hon på Instagram under en helkroppsbild på hennes nya figur.

Programmet är redan inspelat. Vanligtvis brukar deltagarna hålla resultatet från sin viktnedgång hemlig.

Lotta Andersson som är exekutiv producent för Biggest loser VIP tycker dock att det är en svår regel att hålla när det gäller kända personer.

– Först och främst är det glädjande att höra att Gunilla Persson upplever att hennes medverkan i Biggest Loser VIP gett henne det resultat som hon eftersträvade! Inspelningarna av programmet är klara och det enda som återstår är finalen som spelas in efter sommaren. I och med att det är kända personer som medverkar i vår Biggest Loser VIP-säsong så har vi insett att det är svårt att hålla helt hemligt i vilken riktning deras medverkan tagit dem, men vi känner också att det som är det absolut mest spännande att följa är resan dit, alltså det som händer i TV-programmet, skriver Lotta Andersson i ett mejl till Hänt.

Gunilla Persson hamnade i blåsväder tidigare i veckan då hon greps utanför en Chanel-butik med ett par dyra solglasögon. Hon har själv inte uttalat sig om händelsen.

Hollywoodfrun ska ha gått in i en butik där hon provat glasögonen. Hon ska sedan ha skjutit upp solglasögonen på huvudet och betalat för en väska. När hon sedan lämnade butiken uppges hon fortfarande ha burit solglasögonen på sig – utan att ha betalat för dem.

Gunilla Persson  misstänks nu för grov stöld. Hennes advokat Michael Murphy menar dock att det hela rör sig om ett missförstånd.

– Gunilla mår bra. Det här är ett missförstånd och hon är oskyldig. Vi ser fram emot att klara upp detta i sinom tid, säger han till Expressen.

Hollywoodfrun Gunilla Persson syns ofta på tv.

Sanel Dzubur och Gunilla Persson är programledare för hennes egna talkshow: ”The Gunilla Show”.

Hollywoodfrun Gunilla Persson gillar att ståi rampljuset.

4.07219503 Gunilla PerssonPressdag med Gunilla Persson. Stockholm 17-10-17.Foto © Eero Hannukainen EEROBILD AB IBL

Hetast på Hänt TV: VIKTOR FRISK avslöjar sanningen om relationen till sin DANSPARTNER LINN

LÄS OCKSÅ: Gunilla Persson gripen i USA – misstänkt för stöld

LÄS OCKSÅ: Gunilla Perssons hemliga möte med Isabel Adrians make – efter storbråken i tv

FOTO: IBL, Instagram

SENASTE NYTT!