LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Kajsa Ingemarssons fick inbrott i lägenheten: "De tog barnens dopgåvor, arvegods, minnen"

17 mar, 2015 
Lotta Hofström
När Kajsa Ingemarsson kom hem från sommarstället fick de en chock. Inbrottstjuvar hade tagit allt av värde och ställt till en enda röra.
Annons

Författaren och komikern Kajsa Ingemarsson, 49, berättar själv på Facebook om inbrottet:

– Man kommer hem från landet och upptäcker att någon varit i lägenheten. Och tömt alla skåp och lådor. På golvet.

Förutom att lägenheten var i en röra, hade tjuvarna snott ovärderliga saker.

– Tagit alla guldsmycken, barnens dopgåvor, arvegods, minnen. Och pengar. Som barnen fått i födelsedagspresent och sparat i färgglada askar. Och datorn. Den enda som fanns hemma i helgen. Min. Med allt i. Alla foton. Allt mitt arbete. ALLT! Backup? Mycket lite. Nästan ingenting, skriver hon uppgivet.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Kajsa Ingemarsson. Foto: Stella Pictures
Kajsa Ingemarsson. Foto: Stella Pictures

Fastän familjen blivit av med mycket av både ekonomiskt och känslomässigt värde så försöker hon peppa sig själv med en lista.

Annons

– Fem saker att trots allt vara glad över, skriver hon:

“1: Ingen har kommit till skada. 2: Lägenheten var inte trashad, bara upp och nervänd. 3: Jag har backup på nästan hela nya boken. Bara sista kapitlet har gått helt förlorat. 4: Trots att tjuvarna tog allt värdefullt och allt av guld, hade mina magiska smycken gjort sig osynliga. 5: Jag kom på fyra bra saker trots att jag är så trött och ledsen och arg.”

Kajsa är komiker och författare till ett tiotal böcker. Säljsuccén “Små citroner gula” blev också film. Maken Lasse Johansson, 53, är radiopratare vars röst känns igen från Sveriges Radios “P1 Morgon” och “Studio ett”.

Andra läser också:

Annons