TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Kadiatou Holm Keita och William Strids nya kärleksbeslut

07 dec, 2018 
AvStina Dahlgren
Kadiatou Holm och William Strids steg i relationen
William Strid och Kadiatou Holm Keita bekräftade nyligen att de är mer än vänner. Nu avslöjar Sebastian Walldén att paret har tagit nästa steg i relationen.
Annons
William Strids ord om årets Idol-deltagareBrand logo
William Strids ord om årets Idol-deltagare

Hänt kunde tidigare avslöja romansen mellan Idol-deltagarna William Strid, 21, och Kadiatiu Holm Keita, 17. Deras relation har gått från vänskap till något mer under hösten, men de höll sin kärlek hemlig under en lång period. Det var först när William åkte ur tävlingen som de vågade öppna upp sig.

– Han är en underbar människa, sa Kadiatou .

De bekräftade båda två att de dejtade, men nu verkar det ha utvecklats till något ännu mer. När Sebastian Walldén och William gick på röda mattan under Svenska hjältegalan råkade Sebastian avslöja att paret nu har tagit nästa steg i relationen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– På fredag är det final. Han är där och stöttar sin bästis och sin flickvän, sa Sebastian och pekade på William.

När Hänt frågar Kadiatou om det stämmer att de nu är tillsammans på riktigt svarar hon generat.

– Jag skulle inte säga att Sebastian sa fel i alla fall.

Hon berättar att de har fått mängder av fina kommentarer på sociala medier sedan deras romans blev offentligt. Nu har de alltså tagit det ett steg längre och är numera pojkvän och flickvän.

Annons

– Jag är bara all in to him (ett sätt att uttrycka att man tycker om någon, reds anm.), säger Kadiatou.

Kadiatou får stöd av pojkvännen

Under finalen finns nya pojkvännen på plats i publiken, och han har varit ett stort stöd inför uppladdningen. Kadiatou har varit sjuk den senaste veckan och haft problem med stämbanden, men William har lugnat henne när nerverna gjort sig påminda.

– Han har sagt att jag ska ta det lugnt nu innan, andas, inte prata så mycket, och att jag ska köra hårt på fredag, säger Kadiatou.

Efter Idol ska William flytta till Stockholm, något som dock var planerat innan han träffade Kadiatou. De har ännu inte pratat om hur deras relation kommer att se ut i framtiden.

– Han ska flytta hit först så tar vi det därifrån, säger Kadiatou.

FOTO: TT, IBL

Annons