Justin Bieber har landat i Sverige – är just nu i Luleå

Grattis alla Beliebers som bor i Norrbotten. Enligt uppgifter och flera vittnesmål befinner sig Justin Bieber i Luleå just nu.

På lördag är det dags för Justin Bieber, 22, att showa loss på Summerburst-festivalen i Stockholm. Men redan nu befinner han sig i Sverige, men inte i huvudstaden. Istället har lokaltidningen NSD fått uppgifter om att världsstjärnan befinner sig i Luleå.

Enligt tidningen ska ett privatplan ha landat i Luleå natten till fredag. Och ombord ska 22-åringen och hans närmaste entourage ha funnits.

– Jag fick bara en snap av min kompis som sa att hon hade sett honom. Det var också en kompis till henne som sa att han och flera hade sett honom. Jag fick det bekräftat att det är flera som har sett honom, säger en uppgiftslämnare till NSD.

Bieber spelade under onsdagskvällen på Sommarfesten i norska Stavanger. Under sin tid i Norge ska han bland annat ha shoppat vildmarksutrustning för 90 000 spänn. Så numer äger Justin sovsäckar, långkalsonger och ficklampor.

Senaste världsstjärnan var på svensk mark besökte han flera gånger en crossbana tillsammans med Top Model-Ellinor Bjurström och hennes pojkvän. Han gick även på gudstjänst och promenerade längs Drottninggatan – till fansens stora förtjusning.

SE OCKSÅ: Här ger han bort sin Bieber-biljett till reportern

Här ger han bort sin Bieber-biljett till reportern
Slå på ljud

LÄS OCKSÅ: Se Biebers hyllning till fansen – livekonsert på Instagram

LÄS OCKSÅ: Justin Bieber utreds för misshandel – fångades på film

FOTO: Ibl

SENASTE NYTT!