TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Justin Bieber har landat i Sverige – är just nu i Luleå

08 jun, 2017 
Malin Ljung
Grattis alla Beliebers som bor i Norrbotten. Enligt uppgifter och flera vittnesmål befinner sig Justin Bieber i Luleå just nu.
Annons

På lördag är det dags för Justin Bieber, 22, att showa loss på Summerburst-festivalen i Stockholm. Men redan nu befinner han sig i Sverige, men inte i huvudstaden. Istället har lokaltidningen NSD fått uppgifter om att världsstjärnan befinner sig i Luleå.

Enligt tidningen ska ett privatplan ha landat i Luleå natten till fredag. Och ombord ska 22-åringen och hans närmaste entourage ha funnits.

– Jag fick bara en snap av min kompis som sa att hon hade sett honom. Det var också en kompis till henne som sa att han och flera hade sett honom. Jag fick det bekräftat att det är flera som har sett honom, säger en uppgiftslämnare till NSD.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Bieber spelade under onsdagskvällen på Sommarfesten i norska Stavanger. Under sin tid i Norge ska han bland annat ha shoppat vildmarksutrustning för 90 000 spänn. Så numer äger Justin sovsäckar, långkalsonger och ficklampor.

Senaste världsstjärnan var på svensk mark besökte han flera gånger en crossbana tillsammans med Top Model-Ellinor Bjurström och hennes pojkvän. Han gick även på gudstjänst och promenerade längs Drottninggatan – till fansens stora förtjusning.

SE OCKSÅ: Här ger han bort sin Bieber-biljett till reportern

Här ger han bort sin Bieber-biljett till reporternBrand logo
Här ger han bort sin Bieber-biljett till reportern

FOTO: Ibl

Annons