ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Junior dyker upp utan Lars Lerin – beslutet för familjen: ”Svårt”

31 aug, 2023 
Junor och Lars Lerin
Manoel ”Junior” Marques och Lars Lerin syns oftast vid varandras sida.
Men under Kristallen-galan dök plötsligt Junior upp ensam – nu berättar han för Hänt om beslutet med Lars.
”Ibland är det svårt”, skriver Junior i ett meddelande till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Lars Lerin avslöjar fusket i Stjärnorna på slottet: “Hemligt”Brand logo
Lars Lerin avslöjar fusket i Stjärnorna på slottet: “Hemligt”

Manoel ”Junior” Marques, 46, och Lars Lerin, 69, fann varandra genom internet 2007. Kärlek uppstod och 2009 blev de äkta makar. Idag har Lars och Junior fyra barn tillsammans och kärleken är fortsatt stark efter 14 år som gifta.

Därför dök Junior upp utan Lars Lerin – beslutet för familjen

Men under Kristallen-galan tidigare i veckan dök Junior plötsligt upp ensam. Helt utan sällskap från sin älskade man hade han en kväll på Cirkus. När Hänt når honom berättar han om anledningen bakom beslutet. De visar sig nämligen behövt göra vissa prioriteringar.

”Jag mår bra, vi har 4 barn ibland är det svårt, vi går båda ut tillsammans, men man måste ta hand om barnen hemma”, skriver Junior i ett meddelande till Hänt.

Annons

På Instagram syntes i alla fall en glad Junior iklädd helgrön kostym samt rosa skor och det såg ut att bli en härlig kväll på galan.

Juniors Instagramstory

Lars Lerins stora lycka över familjelivet med Junior: ”Kan inte riktigt fatta”

Lars och Junior har som tidigare nämt fyra barn tillsammans, sönerna Gabriel och Rafael samt tvillingarna Iris och Gerd. I en tidigare intervju med Aftonbladet har Lars berättat om känslorna över att livet blev så bra som det blev.

– Det är stort, och jag fattar inte riktigt hur det har gått till egentligen. Det är faktiskt ganska häftigt. Ibland kan jag inte riktigt fatta hur livet kunde bli så här, för det såg så mörkt ut ett tag. Jag är så tacksam över att jag i sen ålder fick en familj, sa han då han till tidningen.

Även Junior har tidigare uttryckt sin stora kärlek för Lars under en skriftlig intervju med Hänt.

”Vi är väldigt lyckliga tillsammans. Det finns 16 år av mycket kärlek och vi byggde en vacker kärlekshistoria tillsammans, som gav oss 4 barn som vi älskar väldigt mycket. Jag önskar min älskade Lars många år i livet med hälsa och lycka, vår kärlek är evig för en livstid.”

FOTO: TT

Annons