TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Julia Syréns romans efter inspelningarna av Bonde söker fru

17 dec, 2020 
Erik Parai och Julia Syrén
Foto: TV4
Julia Syrén dejtade Erik Parai i Bonde söker fru – men kärlek uppstod aldrig mellan dem.
Nu avslöjar Julia för Hänt att tv-medverkan däremot lett till romans på annat håll.
Annons
Fem snabba med Mats Thomsson från Bonde söker fruBrand logo
Fem snabba med Mats Thomsson från Bonde söker fru

Julia Syrén var en utav brevskrivarna som hoppades på att finna kärleken i bonden Erik Parai Arnesson under Bonde söker fru 2020. Så blev inte fallet, vid slutvalet valde istället Erik att behålla Emma Karlsson.

Avslöjandet om Erik Parais medverkar i Bonde söker fru

Detta var dock inte till Julias besvikelse då hon själv inte hade blivit kär i Erik. För Hänt berättar nu Julia att Erik inte riktigt var så som hon hade hoppats.

– Jag hade en annan bild av Erik när jag skickade in mitt brev. Jag upplevde honom som en familjekär, stabil och mogen kille när jag såg castingvideon. När jag väl fick träffa honom var inte känslan densamma. På gården berättade Erik för oss tjejer att han egentligen inte hade tid när TV4 ringde och frågade om han ville ställa upp, men att han tackade ja för att det vore en KUL grej, säger Julia och fortsätter:

Annons

– Jag är själv 27 år gammal och väl medveten om vad jag söker i livet. Jag skickade in mitt brev med seriösa intentioner och upplevde aldrig att Erik faktiskt genuint sökte kärleken eller visste vad han ville i livet. Nej, han var tyvärr inte den jag hade tänkt mig. En fin kille på många sätt men inte rätt för mig.

Julia Syréns nya kärleksbesked efter inspelningarna

Julia och Erik har idag ingen kontakt med varandra men vad Julia nu kan avslöja är att kärlekslivet går rätt bra ändå. Trots att hon är kryptisk om det hela så kan hon ändå berätta att det finns en speciell kille i hennes liv.

– Jag har nyligen börjat träffa en kille som jag lärt känna via det här tv-äventyret. Men det är alldeles för tidigt för att säga något, vi är i tidigt lära-känna-varandra stadie. Slutar det i vänskap så vore det minst lika fint.

Om det är någon i produktionen vill inte Julia avslöja, så hur mannen är förknippat med tv-äventyret återstår att se.

– Det var en svårare fråga, jag håller gärna på den ett tag till.

Annons