Julia Svans hemliga romans med Top Cats-sångaren: "Vi bor ihop nu"

Paret har hållit sig undan strålkastarna i tre år men nu visar de upp sig i offentligheten. Top Cats-sångaren Jon Kleppenes och skiddottern Julia Svan är ett kärlekspar.

I samma veva som rockabillybandet Top Cats tävlade i Melodifestivalen 2012 blev sångaren Jon Kleppenes, 28, och Julia Svan, 22, dotter till skidessen Gunde Svan, 53, och hustrun Marie, 51 ett par.

– Det var hektiskt den perioden och vi träffades sporadiskt det första halvåret. Det är tur att vi bor ihop nu, annars hade vi aldrig setts, säger Jon till tidningen Hänt i Veckan.

Paret är på träningsläger i Monte Gordo i Portugal, där de befinner sig för en dos semester och en dos träning. Under tio dagar har de rest i Portugal. Promenerat i Lissabon, surfat på Algarvekusten och vandrat i berg.

Skiddottern Julia Svan tillsammans med kärleken Jon Kleppenes. Foto: Malin Bondeson

– Det är sällan bandet är lediga mer än en helg i rad. Sen är det tur att Julia har viloperiod i april, tillägger Jon Kleppenes.

Top Cats bildades 2001 i Torsby, samma ort där Julia Svan pluggat samhälle-ekonomi på skidgymnasiet. Trots unga år har hon redan flera meriter, som JVM guldmedaljör i stafett 2013. Samma år debuterade hon som landslagsåkare.

– Våren är här och i morgon börjar min semester. Om vi inte är hemma till Valborg så får ni komma och leta efter oss, skriver hon på bloggen.

Andra läser också:

Sofia Wistams pappa matade katten med hennes fingertoppar: ”Han var lite annorlunda”

De 10 största kändisarna på Instagram – hela listan

Tiger Woods och Lindsey Vonn separerar: ”Jag kommer alltid att respektera honom”

SENASTE NYTT!