Julia Sundquists nya ord om relationen med Samir Badran

Julia Sundqvist och Samir Badran

Samir Badran och Julia Sundquist har varit ett par sedan sedan i juli.
Nu berättar flickvännen om sina känslor för artisten.

I somras bekräftade artisten Samir Badran, 29, att han befinner sig i ett förhållande med Julia Sundquist, 22. Sedan dess har paret varit nästintill oskiljaktiga och vid flera tillfällen berättat öppet om kärleken till varandra.

Samir har till och med avslöjat att Julia skulle kunna vara kvinnan han gifter sig med i framtiden.

– Det känns verkligen som att hon är den rätta. Jag skulle kunna tänka mig… Att gifta sig kanske är överdrivet, det kanske man ska vänta med. Men jag skulle typ kunna göra det. Det känns så jävla rätt, det gör det faktiskt, sa han till Nöjesbladet tidigare i år.

Samir Badran om relationen med Julia Sundquist 

I oktober hintade både Samir och Julia om att de inte har en monogam relation. Efter att en följare frågat Samir hur han tänker kring öppna förhållanden svarade artisten:

”Jag skulle kunna ha det! Vi har inte öppet förhållande 100% men tror vi är ganska öppna ändå med att typ kunna vara ganska fria, varken hon eller jag gillar att känna oss inträngda”.

Julia Sundquist berättade sedan för sina följare att hon håller med Samir i hans uttalande om relationen.

”Vi har väldigt lik syn på relationer vilket är skönt. Är generellt mer för mer öppet än traditionellt i alla fall”, skrev hon på sin Instagram story.

Julia Sundquists nya kärleksord till pojkvännen

Att  Samir Badran och flickvännen är väldigt kära i varandra råder det ingen tvekan om. Nu väljer Julia Sundquist att återigen berätta om sina känslor för artisten i ett nytt inlägg på Instagram. Intill en pussbild på dem två skriver hon:

”Min soulmate for life”, vilket kan översättas till ”min själsfrände för evigt”.

I kommentarsfältet hyllar följarna det nyförälskade paret.

”Finns det ett snyggare par tror ej”, skriver en person.

”Hur söta som helst”, skriver en annan.

FOTO: Stina Stjernkvist/TT, Instagram