Julia om förändringen i relationen med Samir Badran

Samir Badran

Det går snabbt i kärlek.
Så även för Samir Badran som har hittat sin själsfrände i 22-åriga Julia Sundquist.
Nu avslöjar artistens flickvän att paret valt att ta nästa steg i relationen – och flyttar ihop.

Det var i somras som Samir Badran, 29, för första gången bekräftade att han fallit pladask för Linköpings-tjejen Julia Sundquist, 22. Sedan dess har paret vitt och brett visat upp sin kärlek på sociala medier. Inte minst i julas då de nyförälskade två gjorde en romantisk resa till Thailand.

Bland pussbilder och azurblått vatten hintade 22-åringen redan då om att hon och artisten planerade att flytta ihop då hon la upp en hemlighetsfull bild på Instagram. “Snart”, skrev hon framför en pil  sverigeflagga, två nycklar och en katt.

Nu bekräftar Julia parets stora livsförändring för Hänt. På frågan om de planerar att flytta ihop svarar hon:

“Det stämmer! Vi har fullt upp med flytt just nu”.

Har varit tillsammans i ett halvår

Beslutet att flytta ihop ska ha tagits för ett tag sedan och paret är just nu påväg att packa ihop flyttkartongerna för att påbörja sitt nya liv som sambos.

“Det är superkul”, skriver Julia i ett meddelande till Hänt.

Paret, som har varit tillsammans i ett halvår, träffades för första gången när de var ute på en klubb i Stockholm. Två månader semare, den 30 juli, bestämde sig turturduvorna för att gå ut med kärleken offentligt.

“Det gick snabbt för oss men är man kär så är man”, skrev Julia på Instagram då.

Kan tänka sig giftemål

Även Samir Badran har hintat om att relationen kommer att bli långvarig.

– Hon är verkligen den rätta. Man kanske ska vänta med att gifta sig, men jag skulle typ kunna föra det. Det känns så jävla rätt, sa han till Aftonbladet om relationen till Julia i höstas.

Också i låten Kemi som, som Samir släppte i somras tillsammans med Viktor Frisk, hyllar han flickvännen genom att tillägna henne låttexten.

I flera instagraminlägg har paret prisat varandra till skyarna och bedyrat sin kärlek till varandra.

Separerade från ex-flickvännen

Men trots de starka känslorna har kärleksparet ingen lång relation bakom sig. I början av förra året meddelade Samir Badran och ex-flickvännen Sigrid Bernson, 31, att de hade gått skilda vägar. Paret träffade varandra under inspelningarna av Let’s Dance och var tillsammans i två år innan uppbrottet. Bara några månader senare fann Sigrid återigen kärleken under inspelningen av det populära programmet.

Denna gång är det Robin Bengtsson som har lyckats fånga danstränarens hjärta och paret har, precis som exet och hans nya flickvän, precis varit på en kärleksresa i Thailand.

Även här har det delats flitigt med bilder från resan på Instagram, och i ett av inläggen får vi ta del av en riktig pussbild.

“Pussbild från Thailand”, skriver Sigrid till bilden.

FRÅN FÖRSTASIDAN