Julia Franzéns första ord om hemliga romansen med Bingo Rimér

Julia Franzén och Bingo Rimér

Julia Franzén har bott hos Bingo Rimér i helgen.
Efter att gått på romantiska middagsdejter och tillbringat dygnets alla timmar ihop berättar nu Julia om relationen.
– Han är fantastik, säger hon till Hänt.
Julia Franzéns första ord om hemliga romansen med Bingo Rimér
Slå på ljud

Julia Franzén, 30, fångade det svenska folkets hjärtan när hon medverkade i TV4:s Robinson i våras. Med sin positiva inställning till livet och ett leende på läpparna kom Julia snabbt att bli en favorit för många under säsongens gång.

Sedan dess har Julias kärleksliv varit ett hett ämne. Julia har nämligen inte varit rädd för att uttrycka sina känslor kring ifall hon tycker att någon ser bra ut eller är charmig. Det har funnits flera olika spekulationer kring potentiella killar för Julia men vem hon egentligen har fått upp ögonen för har varit oklart.

Julia Franzéns dejt med Bingo Rimér

Under helgen har Julia befunnit sig hemma hos fotografen Bingo Rimér, 45. Redan på fredagkvällen syntes duon vara ute på en romantisk middag ihop, sedan fortsatte de att umgås hela helgen lång.

På Instagram story delade de med sig av bilder och klipp från när de åt frukost ihop, kollade film och festade. Att Julia sovit kvar hos Bingo stod inga tvivel om.

Men på måndagsförmiddagen var det dags att säga adjö då Julia nu ska flytta till Marbella. Med på flygplatsen fanns Bingo för att vinka av henne.

”Då lämnade man av henne på Arlanda. Asså tack för världens bästa helg. Din sprudlande personlighet och ditt glada lynne är så underbart unikt. Det är en förmån att få umgås med dig Julia Franzén”, skrev Bingo till en bild på Julia.

Julias egna ord relationen till Bingo

När Hänt når Julia Franzén berättar hon mer om helgen tillsammans med fotografen.

– Vi har haft det jättebra. Han är en fin person alltså, man har så kul med honom. Han är fantastik, så glad och rolig. Han är jättebra, säger Julia och fortsätter:

– Vi har ätit ute, varit på Rebecca Stellas fest och så har vi bara hängt liksom.

Dessa middagarna, skulle du kalla det för dejter?

– Ja det skulle jag väl göra, säger Julia.

När Julia tidigare i år fick en fråga på Instagram om vem som är hennes drömman svarade hon just Bingo. Detta visar sig nu vara startskottet på relationen.

– Vi började skriva efter att jag sa att det var min drömman på min frågestund på Instagram. Sen hade han sin förhandsvisning av hans dokumentär och då hängde vi den helgen. Sen nu när jag skulle till Marbella så skulle jag flyga från Stockholm. Då var jag där några dagar innan jag flög dit helt enkelt, säger Julia.

Ska fortsätta ses trots flytten

Flytten till Marbella är i nuläget på obestämd tid men Julia är inte orolig över att hon och Bingo inte kommer att ses. Bingos ex Katrin Zytomierska, som han idag är nära vän med, har nämligen sett till att även de kommer att befinna sig i Marbella framöver.

– Katrin har ju köpt lägenhet här så de kommer att komma hit nästa vecka tror jag. Så vi kommer att ses. Han är ju en jättehärlig person så det är verkligen någon som jag vill träffa igen, säger Julia.

Julia är nu glad över att det blev just Marbella hon flyttade till eftersom det gör möjligheterna till att åka hem till Sverige större än när hon bodde i Los Angeles.

”Har en helt fantastisk personlighet”

Huruvida Bingo faktiskt är hennes drömman nu efter att de har lärt känna varandra vill hon inte riktigt svara på. Julia förklarar att han har mycket av det hon söker men att de även har olika drömmar.

– Jag bor ju här och han vill ju bo i Jämtland. Så där får vi se vad som händer men han har en helt fantastisk personlighet och vi är väldigt lika med det här glada och positiva tänket så absolut är han ju en sjukt bra kille.

Trots att Julia och Bingo alltså dejtade under helgen vet hon inte riktigt vad hon skulle sätta för stämpel på relationen nu. Om det är en romans eller vänskap återstår att se.

– Det är svårt att säga för det är så nytt liksom men vi kommer att träffas igen och jag tycker om att hänga med honom så får vi se vad som händer.

Hänt har utan framgång sökt Bingo Rimér.

LÄS OCKSÅ: Robinson-Julia Franzén döms i hovrätten – talar ut om brottet

FRÅN FÖRSTASIDAN