LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Julia Franzéns och Bingo Rimérs nya barnbesked – efter kampen

25 sep, 2023 
Frida Eklöf
Julia Franzén och Bingo Rimer
Julia Franzén och Bingo Rimér är kärare än någonsin.
I deras nya realityserie Bingo & Julia öppnar de upp om IVF-resan de går igenom och avslöjar hur mycket de är villiga att betala för att få tvillingar.
Annons
Här blir Fröken Snusk skrämd på röda mattanBrand logo
Här blir Fröken Snusk skrämd på röda mattan

Kärleksparet Julia Franzén, 33, och Bingo Rimér, 48, är just nu aktuella med sin alldeles egna realityserie Bingo & Julia.

Tidigare i år gick Julia och Bingo ut med det glädjande beskedet att de förlovat sig, och i en tidigare intervju med Hänt har hon berättat att paret gärna vill ha barn. Julia har över lag varit öppen med att hon vill ha barn, gärna två och helst tvillingar.

Julia Franzéns och Bingo Rimers nya barnbesked – efter gravidkampen

Julia har tidigare berättat att hon gjort ett fertilitetstest för att vara på den säkra sidan för att säkerställa att hon kan få barn i framtiden, men svaret på testet var inte särskilt positivt.

Jag gjorde ju ett fertilitetstest ”för skojs skull” för ett tag sen. Igår ringde de och berättade att jag inte hade så många ägg kvar. Jag har bra kvalité på äggen. Men jag tror att hon sa att man kan äggreserver på en skala 0-6 och jag har 0,6. Har man under 1 är det inte bra. Så jag bör verkligen frysa mina ägg eller börja försöka bli gravid typ NU.”, skrev Julia på Instagram när hon fått beskedet.

Annons

Julia och Bingo har nu påbörjat sin IVF-resa och i serien Bingo & Julia får tittarna följa resan och deras första konsultation med den amerikanske fertilitetsläkaren Dr. Andy Huang, som främst är känd som gynekolog och IVF-specialist åt familjen Kardashian.

Men allt är inte frid och fröjd, medan Julia hoppas på tvillingar så oroar sig Bingo mest för priset.

– I samma mening som jag hörde Kardashian så tänkte jag att det här kommer bli dyrt, säger Bingo i serien och fortsätter:

– Pratar vi om en miljon kronor, då är det fortfarande ett hanterbart belopp. Men pratar vi om en miljon dollar, ja då får vi ju bo i tält med våra tvillingar.

Därför sover Julia Franzén och Bingo Rimér i separata sängar

Bingo och Julia kilar stadigt och kärleken mellan dem sprudlar. Nyligen hade Julia en pratstund på Instagram där hon svarade på lite blandade frågor, bland annat frågor som rörde hennes och Bingos relation.

”Är barnen här brukar Rambo och ibland båda vilja sova i samma säng så då sover jag i min studio som precis ligger bredvid Bingos”, skriver Julia på Instagram och syftar på Bingos två söner som han har med exet Katrin Zytomierska.

FOTO: Jimmy Wixtröm / Aftonbladet / TT, Charlotte Brunzell/TT

Annons