LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Julia Franzén stoppar bröllopet med Bingo – söker hjälp: ”Destruktiva”

12 jun, 2024 
Linnea Söderberg
Julia Franzén och Bingo Rimér.
Julia Franzén och Bingo Rimér förlovade sig för ett år sen.
Men bråken sätter stopp för bröllopsplanerna.
Nu söker paret hjälp.
– Jag vill ha en bråkfri relation, säger Julia till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Katrin Zytomierska om relationen till Julia Franzén - så är den egentligenBrand logo
Katrin Zytomierska om relationen till Julia Franzén - så är den egentligen

Det har varit ett hektiskt år för Julia Franzén och Bingo Rimér. Julia har precis kommit hem från inspelningen av den tredje säsongen av Kompani Svan som har premiär på Max och Kanal 5 i höst, och Bingo är ständigt aktuellt med bland annat Relationspodden.

Under våren hade också säsong 2 av Bingo och Julia som går på Prime Video premiär. I säsongen kan man se mindre fina sidor av deras relation, som bråk och oenigheter.

– Det här känns kul för alla andra, men det är inte lika kul för oss. För det är verkligen hemskt, hemskt att titta på detta för oss, sa Julia på premiären till Hänt.

Därför stoppas Julias och Bingos bröllop

Julia Franzén och Bingo Rimér förlovade sig maj 2023, men än blir det inget bröllop. För Hänt berättar Julia att det har varit ett ganska jobbigt år och att inspelningen av deras program har påverkat relationen.

– Jag tror vi har bråkat mer på grund av realityn. Det är så intensivt.

Annons

Anledningen till att de inte ens har börjat planera bröllopet beror på det fullspäckade halvåret och på grund av deras bråk. Nu ska de på en relationskurs tillsammans – en intensiv vecka utan telefoner, med lika många psykologer som deltagare.

– Förhoppningsvis kommer vi reda ut alla våra relationsproblem under den veckan. Efter det vet man om vi passar ihop eller inte, om vi ska ha barn och om vi ska gifta oss.

Julia Franzén om bråken: "Destruktiva"

Är du orolig att ni inte ska passa ihop?

– Ja, alltså vi bråkar ibland på ett sätt som jag inte vill att vi ska fortsätta bråka på. Ibland kan jag tycka att mina och Bingos diskussioner och bråk kan bli lite destruktiva. Mina förebilder är mina föräldrar som har varit tillsammans i 46 år utan destruktiva bråk, och när jag har sådana förebilder har jag lite krav innan vi gifter oss och skaffar barn. Jag vill att vi ska bråka mindre först.

Julia berättar att deras reality-program också har varit jättekul, men att hon och Bingo nu behöver ta det lite lugnare.

– För min och Bingos del behöver vi ha det lite mer bara han och jag, lite mer lugn vardag.

Bingo friar till Julia i Eclipse på Gröna Lund.
Bingo friar till Julia uppe i Eclipse på Gröna Lund i maj 2023.Foto: Instagram/Skärmdump

FOTO: TT

Annons