LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Julia Franzén om svåra konflikterna med Bingo: ”Vårt helvete”

04 apr, 2024 
Bingo Rimér och Julia Franzén är förlovade. Men för Hänt berättar de om hur deras relation egentligen sett ut på senaste.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Fem blixtsnabba – hur mycket pengar har egentligen Julia Franzén?Brand logo
Fem blixtsnabba – hur mycket pengar har egentligen Julia Franzén?

Julia Franzén, 33, och Bingo Rimér, 48, blev ett par under 2020 men valde att göra slut under 2021 då Julia ställde upp och sökte kärleken i Bachelorette.

Men ibland kan förhållanden vara turbulenta. När Hänt träffar paret på förhandsvisningen av säsong två av Bingo & Julia berättar de om en skakig period de gått igenom.

Bingo och Julia om att se tillbaka på relationen: ”Hemskt att titta på”

Hur känns det inför premiären ikväll?

– Det här känns kul för alla andra, men det är inte kul för oss. För det är verkligen hemskt, hemskt att titta på detta för oss, säger Julia.

Annons

Paret menar nämligen att det under säsongen gång kommer visas mindre fina sidor av deras relation, som bråk och oenigheter.

– Men samtidigt är den en pånyttfödelse, för många tror att vi är alltid glada, men nu kommer man se mungiporna neråt. Det känns obekvämt, säger Julia.

– Vanligtvis så dokumenterar ju vi inte de negativa stunderna, men nu har kameran bara rullat dygnet runt, fyller Bingo i.

Julia förklarar att när paret först fick se tillbaka på avsnitten kändes det så pass jobbigt att hon ångrade sig, och inte ville ge ut säsongen.

Bingo och Julia om turbulenta tiden: ”Varit ett tufft halvår”

Vad är det som kommer visas som är så hemskt då?

– Det har varit ett tufft halvår, och så skulle det tyvärr filmas då. Vi har haft det lite jobbigt, och då visas inte ens bästa sidor. Det är inte kul att se sig själv arg. Jag har aldrig visat den sidan på tv eller någonstans, så arg, man blir oresonlig och dum, säger Julia och fortsätter:

– Då känns det jobbigt att bjuda in tittarna till att tycka och tänka om vår relation. Det är magstarkt, det är nästan osmakligt hemskt ibland. Tänk dig att du har haft en riktigt jobbig tid i livet, så ska det filmas och folk ska titta på det! Dyk in här i vårt helvete, välkomna!, skrattar hon.

FOTO: TV4Play / Discovery+

Annons