Julia Franzén om livet efter Bachelorette-inspelningen: ”Drömde mardrömmar”

Exklusivt

Julia Franzén berättar i en intervju med Hänt om livet efter Bachelorette-inspelningen, relationen till Bingo Rimér och framtidsplanerna.

PJulia Franzén är 31 år och uppvuxen i Lerum. Hon slog igenom i Robinson förra året och tog sig till final. Hon vann inte, men blev en person som tittarna tog till sitt hjärta.

Efteråt har hon haft en fling med Bingo Rimér som tog slut, men de är fortfarande vänner. Men kärleken kanske hon funnit ändå då hon nyligen kommit hem från inspelningen av Bachelorette som sänds på TV4 i höst.

Till Hänt berättar hon nu om relationen till Robinson-deltagaren Kristove Rueda, känslorna kring att vara Sveriges första Bachelorette, om livet efter inspelningen och om pressen hon känner inför vad svenska folket ska tycka om henne efter att programmet sänts. Hon berättar även vad hon har siktet inställt på i framtiden.

Julia Franzéns liv efter Bachelorette

Vad har du gjort efter inspelning av Bachelorette?

– Jag har haft semester och åkt runt i Båstad, Smögen, Stenungsund, Lerum, Göteborg och Stockholm och bara umgåtts med familjen. Jag har varit så omringad av många människor under sju veckor och varit så uppassad på så har jag sett framemot att vara för mig själv och med mina allra närmsta.

Hur var det att spela in programmet, var det som du hade förväntat dig?

– Det blev bättre än jag någonsin hade kunnat tänka mig faktiskt! Jag hade ändå höga förväntningar men att det skulle bli såhär bra det trodde jag inte. Det kommer bli mycket känslor och hångel i tv-rutan kan jag säga! Jag har inte haft nåt som helst filter. Jag har visat allt! Såhär mycket har ni aldrig tidigare sett av mig. Jag har liksom varit glad, ledsen, arg och kär, ja allt som man kan vara!

WOW! Carolina Gynnings lyxlägenhet – se bilderna inifrån

Hur var det att spela in Bachelorette om du jämför med att vara med i Robinson?

– Det var jobbigare psykiskt på Bachelorette än Robinson och då var jag ändå kvar till finalen i Robinson. Jag gillade inte att skicka hem folk och det var hemskt att göra folk ledsna. Hela upplägget är ju att skicka hem killarna för att sen ha en kvar, men det var lite jobbigt att allt hängde på mig. Men samtidigt så var det så otroligt roligt och det var en väldigt häftig upplevelse. Jag drömde dock mardrömmar i en hel vecka efter Bachelorette-inspelningen om att jag var tvungen att göra ett tufft beslut.

Julia om killarna hon valde bort i Bachelorette

Vad tycker du om att vara Sveriges första bachelorette?

– Jag tycker att det är så girlpower att det äntligen är en bachelorette så även om det inte hade varit jag så hade jag tyckt det varit häftigt. Jag tycker att det är så kul att det är en tjej som håller i trådarna, fattar besluten och har makten.

Programmet kommer ju sändas i höst, men kan du avslöja någonting om inspelningen?

– Jag får inte säga om jag fortsatt träffa den killen som jag valde i slutändan. Men det jag kan säga är att efter Robinson så blev jag väldigt omtyckt där och jag fick väldigt lite hat, men jag tror att det kommer ändras nu efter att svenska folket ser mig i Bachelorette. Att dumpa folk i tv gör en inte jättepoppis kanske, men jag hoppas att folk har förståelse för att det är min resa och mitt val och jag är beredd på att folk kommer ha mycket åsikter om mitt val.

Relationen med Bingo Rimér: "Därför tog det slut"

Du hade ju en fling med Bingo Rimér för ett tag sedan och har setts umgås med honom efter inspelningen, vad händer där?

– Jag och Bingo är väldigt bra vänner. Jag är väldigt glad att jag har honom i mitt liv. Jag ringer honom när det är något jobbrelaterat och vi umgås privat också. Han är ju känd för att ha en fin relation med sina ex. Det hände inget dåligt mellan oss, det var bara att vi var på olika platser i våra liv så det var därför det tog slut.

Och din relation med Robinson-deltagaren Kristove Rueda då, hur ser den ut idag? Det var ju en del spekulationer en möjlig kärleksrelation mellan er efter inspelningen?

– Ja just det, det var ju en del skriverier om oss där ett tag. Jag och Kristove har bara en väldigt fin vänskapsrelation och vi har ringt varandra mycket under inspelningen. Han har hjälpt mig mycket med mina känslor under Bachelorette inspelningen.

Vad händer i framtiden för dig?

– Jag måste ligga lite lågt nu med att visa mitt kärleksliv offentligt innan programmet sänts. Det kommer se ut som att jag bor själv eftersom jag inte kan visa något mer. Fram till det sänds så kommer jag pendla fram och tillbaka mellan Stockholm och Marbella. Så får vi se vad som händer efter att programmet sänds. Jag har inga mer planerade tv-program. Det hade varit kul med Let’s Dance men jag är så dålig på att dansa så vi får väl se.

LÄS OCKSÅ: Peg Parnevik om sista tiden i relationen med Filip Lamprecht

LÄS OCKSÅ: Maria Montazamis avslöjande om sexlivet med maken Kamran

FOTO: TV4, Karin Törnblom/TT