LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Julia Bergmans lycka med pojkvännen – bilderna från semestern

31 mar, 2023 
Julia Bergman
Unga mammor-profilen Julia Bergman har idag tre barn och är tillsammans med hockeyproffset Dennis Everberg.
Nu visar tv-profilen upp glimtar från parets lyxiga semester.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Så mycket kostade Ellinor Bjurström och Jimmy Olssons lyxvilla – Se bilderna härBrand logo
Så mycket kostade Ellinor Bjurström och Jimmy Olssons lyxvilla – Se bilderna här

Julia Bergman blev känd för flera år sedan när hon gjorde entré i TV3-serien Unga mammor med sonen Milan. Idag är hon tillsammans med hockeyproffset Dennis Everberg och familjen har utökats med två döttrar, Zelda och Ilse.

Familjen bor i en unik villa i Skåne som Julia och Dennis totalrenoverat. Men denna gång syns Julia och Dennis inte på hemmaplan, istället befinner sig turturduvorna på en kärleksfull semester tillsammans.

Julias lycka med pojkvännen – bilderna från semestern: ”Otroligt”

Nu när hockeysäsongen är över för Dennis lags del så syns han och Julia njuta tillsammans på Island, något Julia visar upp på Instagram.

”Alltså wow, det absolut finaste hotellet jag någonsin varit på. En stor privat del för hotellets gäster med tillhörande spa, ritualer och tre restauranger. Även blue lagoon var otroligt vackert med sin stora, varma lagun. Åker ni till Island är detta ett måste. (Man kan även köpa till att vara på spadelen även om man bara är där över några timmar, så värt)”, skriver Julia bland annat om resan.

Annons

Så träffade Julia och Dennis varandra: ”Sjukt”

Att kärleken spirar mellan Julia och Dennis råder det ingen tvekan om. De började träffas strax innan inspelningen av säsong två av Unga mammor, har Julia tidigare berättat i programmet.

– Jag och Dennis träffades strax innan vi började spela in den andra säsongen av Unga mammor. Vi träffades via sociala medier, när han bodde i Växjö. Utan att ha pratat eller sett varandra så åkte jag upp där. Och det är så sjukt nu när jag tänker efter, säger Julia Bergman och fortsätter:

– Mina kompisar höll ju på att dö när jag sa det. De bara; ”Vad håller du på med, det är inte du. Du åker inte så långt för att träffa någon”.

Från första stund fattade de tycke för varandra.

– Vi har väl känt båda två att det var vi sedan vi träffades.

Julia Bergman med sonen Milan och dottern Zelda.
Julia Bergman med sonen Milan och dottern Zelda.

FOTO: TT / Instagram

Annons