LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Julia Bergman avslöjar: Så träffades jag och Dennis Everberg

09 maj, 2019 
Julia Bergman: så träffade jag dennis
Julia Bergman och sonen Milan från Unga mammor syns nu i egna serien Julia och Milan som har premiär på idag Viafree. I det första avsnittet avslöjar hon för första gången hur hon och kärleken Dennis Everberg träffades.
Annons
Julia Bergman avslöjar: Så träffades jag och Dennis EverbergBrand logo
Julia Bergman avslöjar: Så träffades jag och Dennis Everberg

Julia Bergman och sonen Milan blev kända genom Unga mammor på Viafree. Efter sin medverkan blev de superpoppis bland tittarna och har nu mera en stor skara följare. Och de som blev besvikna över att inte få se Julia och Milan i den senaste säsongen av Unga mammor behövde inte hänga läpp allt för länge, för idag har deras egna serie Julia och Milan premiär på Viafree.

I Julia och Milan får vi inte bara följa huvudpersonerna, utan också deras vardag med Julias pojkvän hockeyproffset Dennis Everberg.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

I programmet berättar Julia för första gången om hur hon och Dennis träffades.

– Jag och Dennis träffades strax innan vi började spela in den andra säsongen av Unga mammor. Vi träffades via sociala medier, när han bodde i Växjö. Utan att ha pratat eller sett varandra så åkte jag upp där. Och det är så sjukt nu när jag tänker efter, säger Julia och fortsätter:

– Mina kompisar höll ju på att dö när jag sa det. De ba: ”vad håller du på med, det är inte du. Du åker inte så långt för att träffa någon”.

Annons

Första mötet med Dennis

Men tur var det att hon gjorde något som hennes vänner ansåg var något helt annat än vad hon tidigare gjort. För från första stund fattade båda tycke för varandra.

– Vi har väl känt båda två att det var vi sedan vi träffades, förklarar Julia.

I det första avsnittet av serien kan vi också se en höggravid Julia – hon väntar där hennes och Dennis första gemensamma barn. I april i år kom den lilla ut. En liten dotter som fått namnet Zelda.

Julia och Milan har premiär på Viafree idag, den 9 maj.

FOTO: Viafree, Instagram

Annons