Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Julia Bergmans beslut vid förlossningen: ”Sorgligt”

16 apr, 2019 
AvElin Möllervärn
Unga TV3-mamman Julia Bergman avslöjar att hon inte vet om hon ska föda i Sverige eller i Schweiz.
Julia Bergman blev igår mamma för andra gången. Nu berättar hon om sitt beslut inför förlossningen.
Annons

Under fyra säsonger har tittarna fått följa den unga mamman Julia Bergman, 23, och sonen Milan, 5, i realityserien Unga mammor på TV3. Tittarna har även fått se när Julia Bergman hittade nya kärleken Dennis Everberg, 27, och deras kamp med distansförhållandet.

Dennis bodde till en början i Kanada och flyttade sedan till Schweiz, där han spelar i hockeylaget EV Zug. Julia och Milan har varit i Schweiz en hel del och hälsat på och det har blivit allt fler besök på senare tid då paret väntat sitt första gemensamma barn.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

På Youtube-kanalen Gravid vecka för vecka har TV3-profilen tidigare berättat att hon inte vet om hon ska föda barnet i Schweiz eller i Sverige, något som följarna varit nyfikna på att veta. Sista dagen Julia Bergman var tillåten att flyga var den 11 april – och nyligen berättade hon om nya beslutet.

Annons

– Just nu sitter jag här igen och packar grejer för att lämna Schweiz. Nu är Dennis och hans lag i final och det är synd att jag inte ska vara kvar. Men vi har bestämt oss för att föda hemma i Sverige.

TV3-mamman Julia Bergman avslöjar nya detaljen

Efter att ha velat fram och tillbaka ett bra tag bestämde sig Julia Berman alltså bestämt för att föda i hemlandet.

– I övermorgon sticker jag härifrån. Shit så galet. På ett sätt känns det jättekul att komma hem och få sommar och lugnt och skönt. Men det känns också sorgligt att lämna alla här, den här utsikten och landet. Jag har verkligen trivts här, så jag sitter här med blandade känslor, säger Julia.

Hon fortsätter berätta om pressen hon upplevt att hennes följare har lagt på henne under graviditeten.

– Ni har stressat mig så jäklar mycket när alla bara frågar ”Vart ska ni föda?” ”Ska ni föda här eller där?”. Jag förstår att man är nyfiken men ärligt talat, jag har inte vetat själv och jag har sagt det hela tiden. Så därför har det känts väldigt stressigt, men nu har vi iallafall bestämt oss och jag ska åka hem, berättade hon.

Annons

Videon på nyfödda dottern

Och igår kom då en liten flicka till världen. I ett inlägg på Instragram la Julia Bergman upp en video på dottern och den nyblivna pappan.

V Ä L K O M M E N L I L L A S Y S T E R. Jag vet inte ens vad jag ska skriva till denna bilden mer än: ”Now my life is sweet like cinnamon, like a f**king dream I’m living in” – Lana Del Rey” skrev hon.

Stort grattis till Julia och hela familjen!

FOTO: Youtube, Instagram<

Annons