Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Gravida TV3-mamman Julia Bergmans avslöjande om förlossningen

15 mar, 2019 
AvAgnethe Alm
Unga TV3-mamman Julia Bergman avslöjar att hon inte vet om hon ska föda i Sverige eller i Schweiz.
I april beräknas Julia Bergman bli mamma för andra gången. Med bara några veckor kvar avslöjar hon ett beslut om förlossningen som hållits hemligt fram till nu.
Annons

I fyra säsonger fick tittarna följa unga mamman Julia Bergman, 23, och sonen Milan, 5, i realityserien Unga mammor på TV3. Under programmets gång hittade Julia Bergman kärleken i hockeyspelaren Dennis Everberg, 27, som även han setts en del i serien. Paret har länge levt i ett distansförhållande, då Dennis till en början bodde i Kanada och numera i Schweiz, där han spelar i hockeylaget EV Zug. Julia och Milan hälsar på med jämna mellanrum – och kanske särskilt lite extra nu när paret väntar sitt första gemensamma barn.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Det var i slutet av november som Julia Bergman gick ut med den stora nyheten att hon väntar barn med pojkvännen. På Instagram delade hon ett inlägg där hon beskrev lyckan över att snart bli tvåbarnsmamma.

”VI SKA HA BARN. Om allt går som det ska så ska Milan alltså bli storebror i april och vår familj växer från tre till FYRA stycken. Vi är så glada och ser verkligen fram emot vår nya familjemedlem”, skrev hon på Instagram.

Annons

Kort efter gravidavslöjandet klippte Julia ihop en video till sin Youtube-kanal, där hon tillsammans med Dennis tog reda på könet på bebisen. Efter en stunds förvirring stor det klart att det var en liten flicka och följarna började genast fråga om Julia och Dennis hade någon tanke på namn. Men det vill Julia inte avslöja förrän bebisen är född.

– Vi har bestämt namn och är helt säkra på att hon kommer heta det. Men vi kommer hålla det hemligt ett tag till, jag tror faktiskt tills hon kommer ut, sa Julia Bergman i en Youtube-video i januari.

Det enda Julia har avslöjat om namnet är att det inte blir ett namn på bokstaven M.

– Det är många som spekulerar och undrar och jag kan säga såhär; att hon ska inte heta någonting på M. Superfint, men vi känner såhär: vi vill ha många barn och självklart finns det många namn på M, men nej. Så blir det inte.

Kan bli förlossning utomlands

Nu är Julia Bergman i gravidvecka 34 och uppdaterar ofta med videor om sin graviditet på Youtube. På Youtube-kanalen Gravid vecka för vecka berättar hon nu om ett beslut som hon och Dennis tagit om bebisen, som de hållit hemligt fram tills nu.

Annons

– Det som jag ville berätta för er, och som jag faktiskt inte alls ens har skrivit ut någonstans, är att vi faktiskt inte riktigt vet om vi kommer föda henne här i Schweiz eller om vi kommer föda henne hemma i Sverige. Vi har alltså ingen aning. Allt är beroende på hur det går för Dennis och hans lag i slutspel, säger Julia i videon på Youtube.

Sista dagen som Julia tillåts att flyga är den 11 april, så då vet paret säkert om det blir en förlossning i Sverige eller i Schweiz. Julia berättar att de förberett allt i båda länderna. Hon har träffat sjukhuspersonalen i både Schweiz och i Sverige, och allt känns lugnt och bra. Det viktigaste är att Dennis kan vara med under förlossningen, menar Julia.

– Jag känner mig bekväm med att föda var som helst. Så egentligen tycker inte jag att det känns som något jobbigt att inte veta, utan jag tycker snarare att det blir lite som ett äventyr typ, säger Julia Bergman och fortsätter:

– Allt känns faktiskt väldigt bra. För jag vill att Dennis ska vara med och Dennis vill vara med, så det har känts som det viktiga.

FOTO: Youtube, Instagram

Annons