LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Julia Bergman om kaoset efter sonens födsel – orden om sjukdomen

16 okt, 2023 
julia bergman
Julia Bergman har haft fullt upp den senaste tiden.
Hon blev precis mamma till sitt fjärde barn – men sjukdom har gjort den härliga bebisbubblan lite knepigare.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Johan Jureskogs heta test med Hänt reporter: ”Äckligt”Brand logo
Johan Jureskogs heta test med Hänt reporter: ”Äckligt”

"Säg hej till MANNE. Dennis farfar hette det och vi har haft det som första val på pojknamn sen jag var gravid med Zelda. Barnen kallade honom för det redan i magen och det känns som en självklarhet och så naturligt att kalla honom för Manne".

Tunga bakslaget – Milan sjuk

Men allt har inte varit frid och fröjd sen Manne kom till världen. Sonen Milan har mått dåligt och spydde plötsligt, vilket gjorde Julia rädd med en liten bebis hemma, bara några dagar gammal. På Instagram skriver hon:

”Vår vecka som en fyrabarnsfamilj började tyvärr inte på det sätt vi önskade… i tisdags så ringde Milans skola och sa att han var lite hängig och klagade på ont i magen. Jag, Zelda, Ilse och Manne tog vagnen för att gå och hämta honom. När vi kommer dit ser jag hur han bryter ihop när han springer mot min famn och kräks sen på marken framför oss. Jag får panik och vill bara krama om honom men blir samtidigt livrädd för att Manne som då var tre dagar gammal skulle bli smittad. Jag ringer Dennis som hämtar upp Milan och Zelda medan jag går hemåt med de andra två. ”

Fick separera på barnen

Det hela slutar med att hon ber sin farmor ta hand om Milan, ifall han skulle vara magsjuk.

Annons

”Ringer min farmor och hennes man som kommer direkt och hämtar Milan och tjejerna (ifall de skulle vara smittade). Så här är det väldigt tomt och jag saknar dem som bara den. Verkade inte vara någon magsjuka då det inte kom mer sen men de har haft roliga dagar hos min farmor och sen hos min mamma och imorgon kommer de äntligen hem igen har saknat de så mycket och har tyckt att det varit jobbigt att inte vara där för dem men de har som sagt levt livet nu hoppas vi att nästa vecka startar bättre!”

Annons