BreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreaking
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Julia Bergman avslöjar ovanliga namnvalet till sonen – det ska han heta

05 okt, 2023 
Julia Bergman
Julia Bergman och Dennis Everberg har fått sitt tredje gemensamma barn.
Nu avslöjar Unga mammor-profilen för första gången vad pojken ska heta.
”Dennis farfar hette det och vi har haft det som första val på pojknamn sen jag var gravid med Zelda”, skriver hon på Instagram.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Julia Bergmans stora förvandling – 5 månader innan förlossningenBrand logo
Julia Bergmans stora förvandling – 5 månader innan förlossningen

”Hej och godmorgon världen. Inatt kom denna lilla älskling till oss! Allt har gått bra, kommer uppdatera er efter helgen för nu ska vi njuta i vår bubbla. kram!!!”, skrev då Julia på Instagram.

Julia Bergmans namnval för fjärde barnet – det heter han

Vad den lille pojken fått för namn har Julia och pojkvännen Dennis Everberg valt att hålla för sig själva, detta fram tills nu. I ett nytt inlägg avslöjar nämligen Julia att pojken fått ett namn:

Annons

"Säg hej till MANNE. Dennis farfar hette det och vi har haft det som första val på pojknamn sen jag var gravid med Zelda. Barnen kallade honom för det redan i magen och det känns som en självklarhet och så naturligt att kalla honom för Manne".

Manne är minst sagt ett ovanligt namn. I Sverige är det endast 864 personer som har namnet Manne som tilltalsnamn enligt SCB.

Julia Bergmans barnbesked efter stora lyckan med Dennis – därför blir det inte fler barn

Julia har även en son från en tidigare relation, sonen Milan som tittarna fick följa när hon medverkade i Unga mammor. Tillsammans med Dennis har Julia även de två döttrarna Zelda och Ilse.

Annons

Några fler barn ser det däremot inte ut att bli. Julia har nämligen gjort det klart för följarna att både hon och Dennis känner sig nöjda med fyra barn.

”Mitt mest självklara JAA!! (swipe för tillfällig ring)”, skrev Julia då och visade upp ringen.

FOTO: Instagram/TT

Annons