LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Höggravida Julia Bergman om kampen under graviditeten: ”Panikkänsla”

30 aug, 2023 
Moa Risberg
Julia Bergman.
Julia Bergman från Unga mammor är blivande fyrabarnsmamma.
Tv-profilen har nu gått in i graviditetens sista veckor.
Nu öppnar hon upp om måendet under den fjärde graviditeten.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Danny Saucedo ska bli pappa – så mår flickvännen Anna i graviditetenBrand logo
Danny Saucedo ska bli pappa – så mår flickvännen Anna i graviditeten

Influencern och tv-profilen Julia Bergman, 28, slog igenom och gjorde succé i programmet Unga mammor på TV3. Där hon visade upp livet som ung förälder under fyra säsonger och vardagen tillsammans med sonen Milan.

Sedan dess har det hänt mycket i Julias liv. Idag har Julia en stor familj med tre barn, då hon fått två döttrar, Zelda och Ilsetillsammans med fästmannen och hockeyspelaren Dennis Everberg som hon förlovade sig med i år.

Snart kan även tv-profilen och influencern titulera sig som fyrabarnsmamma, då hon och kärleken Dennis väntar sitt tredje gemensamma barn tillsammans.

Julia Bergman om kampen under graviditeten

Idag har Julia gått in i de sista veckorna av graviditeten, en resa som inte varit helt enkel under hela vägen för henne och familjen.

Julia var länge öppen och delade med sig av den kampen som hon gick igenom för att bli gravid igen, med de tuffa missfallen som parets drabbades av. För tidningen Mama berättar Julia om responsen från följarna.

Annons

– Jag har fått jättebra och fin respons! Anledningen till att jag gick ut och pratade så mycket om mina missfall var för att jag vet hur vanligt det är med missfall, och jag vill inte vill att folk ska känna sig ensamma i situationen, som jag gjorde första gången. Och responsen har varit så fin, säger hon.

Panikkänslan mitt under graviditeten

I tidningen Mama berättar Julia som passerat vecka 35, om hur hon mått nu under graviditeten jämfört med hennes tre graviditeter sedan tidigare.

– Jag har inte kräkts en enda gång den här graviditeten. Det gjorde jag med tjejerna första tiden, väldigt mycket till och med. Annars är måendet ungefär samma. Min mage har nog vuxit lite mer denna, och jag är tröttare. Nu i vecka 35 känner jag mig väldigt klar. Jag har svårt att sitta, svårt att ligga. Jag kan få lite panikkänsla, liksom ”kom ut ur min kropp nu”, säger hon.

FOTO: Youtube och Instagram

Annons