Julia Bergman i tårar efter händelsen med 7-årige sonen Milan

Julia Bergman och Milan

Milan Bergman ska genomgår en stor förändring framöver.
Nu berättar mamma Julia Bergman om känslorna över det som komma skall.
”Om jag grät? Japp, flera gånger”, skriver Julia på Instagram.
1:41

Efter reklamen: Julia Bergman avslöjar: Så träffades jag och Dennis Everberg

(1:41)

Slå på ljud

Julia Bergman, 27, blev ett välkänt ansikte för svenska folket när hon och sonen Milan, 7, medverkade i tv-serien Unga mammor. Vi har även fått se dem i Julia, Milan & Zelda som handlade om Julia och hennes två barn, då även dottern Zelda, 3, var född.

Idag är Julia däremot mamma till tre små, det var i februari 2021 som familjen nya tillskott Ilse,1, föddes. Även om familjen inte längre har någon serie som vi kan se dem i så får följarna ständigt uppdateringar om Julias familjeliv genom sociala medier.

Dottern Ilses dramatiska olycka

På Instagram delar Julia med sig av vad som sker i vardagen, ibland är det glatt och ibland är det tyngre. Nyligen berättade Julia om den dramatiska olycka som skakat familjen. Det var lilla Ilse som hade fått en spegel över sig och akut färdades till sjukhus.

”När Dennis kom bärandes med henne och hans tröja var fylld av blod trodde jag att hon skulle dö… ambulans tillkallades och vi fick komma in till akuten där vi fick lugnande besked”, skrev Julia på Instagram.

Ilse fick sedan sy 15 stygn i huvudet men mår idag bra. Julia däremot har vid flera tillfällen berätta att ångesten för henne över olyckan sitter i.

Sanna Nielsens lycka över familjelivet – egna orden om mammarollen: ”Magiskt”

Se klippet här!

Stora förändringen för Milan framöver

Mycket sker ständigt hemma hos familjen Bergman. I ett nytt inlägg på Instagram berättar nu Julia om en händelse med Milan som fått henne i tårar. Sonen har nämligen tagit ett stort kliv i livet.

”Livets första ”riktiga” sommarlov!!!! Om jag grät? Japp, flera gånger. Milan ska nu gå upp en klass och ska därför byta lärare och pedagoger. Känns tråkigt eftersom vi tyckt om allihopa så himla mycket, de har verkligen varit GULD!!! Men såklart ska det bli spännande att han ska få komma vidare och utvecklas. Jag tror det är mer känslor för mig än för honom för han hanterar nya situationer mycket bättre än mig. Nu ska vi äta sommarlovstårta!!!, skriver Julia på Instagram.

Stort lycka till önskar vi Milan inför höstens nya äventyr!

Foto: Youtube/TT

SENASTE NYTT!