LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Julia, 28, är Hotell romantik-Sven-Eriks nya flickvän – bekräftar relationen

23 maj, 2024 
Linn Seipel
hotell romantik sven eriks nya flickvänn 28-åriga julia
Sven-Erik Sjöström hittade ingen partner i Hotell romantik.
Men hans medverkan gjorde att han fann 44 år yngre Julia – nu berättar de om kärleken.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Hotell Romantik-Merja pekar ut den ultimata mannen: “För intressant”Brand logo
Hotell Romantik-Merja pekar ut den ultimata mannen: “För intressant”

Det blev ingen kärlek i rutan för en av Hotell Romantiks mest uppmärksammade deltagare, Sven-Erik Sjögren, 72. Men programmet gav honom indirekt en relation ändå – eftersom hans nya kärlek fann honom genom sin medverkan!

– Ja, visst har jag gjort det! Jag har en relation, sörru. Sedan ett par månader, bekräftar Sven-Erik till Hänt, och fortsätter:

– Vi träffades på det berömda nätet.

Sven erik

Hotell romantik-Sven-Eriks nya flickvän Julia om relationen – och åldersskillnaden

Hänt har pratat med Sven-Eriks nya flickvän – 28-åriga Julia, som berättar mer om relationen. Hon vill inte ge hela sitt namn då hon är rädd för att bli dömd, med hänsyn av åldersskillnaden.

Annons

– Jo, men vi träffas, det gör vi, säger Julia och fortsätter:

– Det är ju lite så, med ålderskillnaden och så, att man känner att vad folk ska tycka? Jag har ju aldrig varit med någon som varit så mycket äldre innan. Men jag har inte tänkt så, jag har mest tänkt att vi har klickat. Sedan vad andra tycker det är liksom lite skitsamma.

Hur gick det först till när ni träffades? Såg du Sven-Erik i programmet?

– Jag visste inte riktigt först att det programmet fanns. Eller jag hade sett första säsongen av Hotell romantik, och det var faktiskt mina föräldrar som tipsade mig om det. Så vi kollade på något avsnitt där tillsammans och då tycker jag att han var rolig, berättar Julia och fortsätter:

– Så då hittade jag honom och skrev till honom, och han svarade rätt snabbt. Sedan tänkte inte jag mer på det, men sedan blev det att han skrev mer till mig och vi skrev mer till varandra. Och sedan bestämde vi oss för att träffas.

28 åriga julia
Julia och Sven-Erik har träningen som ett gemensamt intresse.

Så har omgivningen reagerat på relationen: ”Folk dömer ju honom”

Julia berättar vidare att hon och Sven-Erik trivs bra i varandras sällskap, och att hon nu valt att berätta för sina föräldrar om att de träffas.

Annons

– De vet, men i början var det förstås känsligt att säga till dem. Och det är inte så att jag går runt och säger något här till de på jobbet. Men till mina närmsta har jag sagt och de tycker väl... Jag ska inte säga att de tycker det är konstigt, men ja det är ju en åldersskillnad. Men sedan är jag vuxen så, så länge jag mår bra.

Efter programmet så har det snackats en del om Sven-Erik, då hans sätt att vara verkligen gjort avtryck. Men för Julia har 72-åringen varit mer än ”skojaren” som dyker upp på mingel i mankini. För henne har han visat en djupare sida.

– Folk dömer ju honom väldigt mycket har jag sett, och tänker väl att ”han är så här och så här”, men jag har lärt känna en annan sida av honom.

Vad blir nästa steg, kommer ni att flytta ihop?

– Nej, det har vi inte alls snackat om. Det är väldigt tidigt. Jag vet inte hur det blir, vi har mestadels en lätt relation där vi träffas på helger och så.

FOTO: Instagram/privat, SVT

Annons