Josephine Qvists livsbeslut efter uppbrottet från Stefan

Josephine Qvist och Stefan Warg

Ex on the beach-profilen Josephine Qvist och ishockeyspelaren Stefan Warg har återigen gjort slut.
Nu väljer Josephine att prata ut om tankarna kring uppbrottet och delar dessutom med sig av ett stort framtidsbesked.

Tv-profilen Josephine Qvist, 27, medverkade 2015 i den första säsongen av Ex on the beach. Hon blev snabbt en populär dokusåpa-profil och fick ett stort antal följare på sin Instagram. Sedan dess har Josephine arbetat med sina sociala medier, där hon ständigt uppdaterar om sitt liv.

Inför säsongspremiären av Celebrity Ex on the Beach, visade det sig att Josephine äntligen var tillbaka i tv-rutan. När hon begav sig till Brasilien för att spela in programmet var hon singel, detta efter att ha brutit upp med exet Stefan Warg, 30.

Paret blev tillsammans hösten 2015 och förlovade sig på Hawaii 2017, men plötsligen bröts förlovningen och paret gick skilda vägar. Detta visade sig bland annat bero på att Stefan hade varit otrogen, vilket är något som Josephine tidigare pratat öppet om.

Orden om uppbrottet

Under inspelningarna av Celebrity Ex on the Beach förstod Josephine att hon saknade ex-mannen och tillslut blev de återigen tillsammans. Det tog dock inte allt för lång tid innan paret för andra gången splittrades.

Under förra veckan bekräftade Josephine för Hänt att hon och Stefan återigen valt att göra slut.

– Det jag kan säga är att vi gav det ett försök. Jag tänkte innan jag gav han en ny chans, att gör jag inte det här så kommer jag ångra mig. Nu vet jag att vi är för olika och vill olika saker därför är det lättare att gå vidare den här gången, sa Josephine till Hänt.

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!

Plötsliga livsförändringen

Nu har Josephine även tagit ett stort beslut för framtiden och skaffat sig en egen bostad. I samband med att den stora nyheten annonserades passade hon även på att dela med sig av sina tankar kring uppbrottet.

Vet ni vad? Jag har blivit med egen lägga och mår fasen bra trots allt. Jag är så STOLT över mig själv. Vad ni än går igenom, lägg er inte ner och gräv ner er i hur ni mår och vad som hänt utan RES ER, ta dag för dag och skapa er ett liv NI mår bra i. Bearbeta är ett måste så tillåt er känna ALLT ni känner för det är det ni behöver för att kunna ta er vidare men ge ALDRIG upp. Ni klarar allt, det vet jag”, skriver hon på Instagram.

FOTO: Instagram

SENASTE NYTT!