Josephine Qvists återförening med Mcuze – efter romansen i Ex on the beach

Josephine Qvist och Marcus Johansson

Dplay
I Ex on the beach hade Marcus ”Mcuze” Johansson och Josephine Qvist en flört.
Den tog slut när hon lämnade programmet.
Nu har de återförenats!
Allt om Josephine Qvist
Slå på ljud

Celebrity Ex on the beach fortsätter att rulla på. En av dem som stått mest i fokus den är säsongen är Marcus ”Mcuze” Johansson. Redan under de första avsnitten av säsongen var det tydligt att han fått upp ögonen för Josephine Qvist.

Så är Marcus och Josephines relation idag

Marcus och Josephine umgicks en del i programmet men romansen fick ett abrupt slut när en av dem tvingades lämna.

– Det känns förjävligt att Jossan ska lämna. Hon har varit min stora trygghet här inne nu, och det är verkligen henne jag trivs med till 100 procent och kan vara mig själv med, säger han och lägger fram ett förslag:

– Jag föreslår att du tar med dig den där hoodien till Örebro, för då måste jag komma och hämta den och då måste du träffa mig, säger han i programmet till Josephine Qvist.

LÄS MER: Så ser Josephine Qvist och Marcus "Mcuze" relation ut idag

Hon verkar själv öppen för en fortsättning.

– Som jag känner nu så hade jag kunnat tänka mig att hänga med Marcus utanför det här och liksom, vad ska man säga, utforska vad man känner utanför huset. Men vi får se, säger hon i programmet.

Återföreningen efter romansen

Hänt har tidigare pratat med Josephine Qvist och Marcus ”Mcuze”Johansson om hur deras relation ser ut idag, och det visar sig att romansen dog när hon lämnade programmet.

”Nej, vi har inte träffats. Jag insåg när vi klev ut ur huset att det inte fanns några känslor mer än vänskapliga”, skriver Josephine Qvist till Hänt.

Marcus Johansson ville inte svara på några frågor om programmet vid det tillfället.

Men nu har det hänt grejer! Mcuze har nämligen återförenats med Josephine Qvist och hennes podd-kollega, tillika Ex on the beach-deltagaren Elin ”Woodie” Skog.

Det här skedde i vännernas podcast Sweet but psycho, och då pratar de faktiskt en hel del om programmet. Bland annat diskuterar de Marcus Johanssons sömnvanor.

– Du sov ju ingenting. Man kunde vakna av att du stod och tittade på en och ba: ”Jag har varit vaken i tre timmar”, säger Josephine Qvist.

De fortsätter prata om saker som hände under inspelningarna men som inte togs med i programmet.

Det hela blev en mysig återförening och inte alls så stelt som man kanske kunnat tro.

FOTO: Dplay/Kanal5

Läs också: Elin Skogs egna ord om händelsen mellan Josephine och Adam

Läs också: Josephine Qvists ord om kyssen med Adam

SENASTE NYTT!