TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Josephine Qvist talar ut om nya plastikoperationen:"Superpetig"

08 apr, 2018 
Malin Ljung
Ex on the beach-profilen Jospehine Qvist talar ut om sin nya bröstoperation och orsaken till att hon gjorde den ett knappt år sedan det senaste ingreppet. "Jag visste det här redan innan jag opererade mig första gången, så det kom inte som någon speciell chock", säger hon.
Annons

Den tidigare Ex on the beach-deltagaren Josephine Qvist, 25, har tidigare varit öppen med att hon låtit operera sina bröst. Men så sent som för ett år sedan valde hon att förminska dem. Då motiverade Josephine förändringen med att hon inte var nöjd, och upplevde att brösten börjat hänga.

– Jag har aldrig kunnat ha kläder som passar. Jag har haft E och F-kupa och då är jag ändå ganska kort och liten. Jag har kommit till en punkt i livet då jag är så trött på mina bröst, och jag tror att formen beror på att jag jojo-bantat så himla mycket, sa hon.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Men trots att det knappt gått ett drygt år sedan förminskningen har Josephine Qvist än en gång besökt en klinik som genomför bröstoperationer. På sin Youtube berättar hon nu varför hon valt att göra ett nytt ingrepp:

– Jag opererade mig förra året och jag blev verkligen supernöjd. Men nu är det så att skinnet på mina bröst har blivit slappt i och med att jag hade så elastisk hud kring mina bröst. Jag hade väldigt stora och hängiga bröst. Så nu har moder natur dragit min hy nedåt, vilket gjort huden lite slappare, säger hon.

Annons


Josephine Qvist berättar att man under ingreppet öppnar upp under bröstet och tar bort överflödig hud.

–Det ser egentligen inte ens speciellt konstigt ut, men det är jag som är superpetig. Jag visste det här redan innan jag opererade mig första gången, så det kom inte som någon speciell chock, säger hon.

För 1,5 månad sedan meddelade Josephine Qvist att relationen med hockeystjärnan Stefan Warg, 27, var över. Paret förlovade sig sommaren 2017 och hade varit ett par i 2,5 år. Men i början av 2018 valde de att gå skilda vägar.

– Jag kan inte sudda bort det och låtsas att ”life is wonderful” och inte säga någonting. För det är klart som fan att jag är ledsen över allting. Vi har varit tillsammans ganska länge och gått igenom mycket tillsammans och nu har vi valt att göra slut. Det är jättetråkigt. Men jag tänker inte sitta här och böla, för det har jag gjort i flera veckor nu. Så nu försöker jag att blicka framåt, sa Josephine Qvist då i en video.

FOTO: Ibl, Youtube

Annons