Josephine Qvist om nya killen efter uppbrottet från Stefan Warg

Josephine Qvist och Stefan Warg

Josephine Qvist var tidigare förlovad med hockeyproffset Stefan Warg.
Efter flera turer gick det forna paret skilda vägar igen i våras – och nu verkar det som att Ex on the beach-profilen har gått vidare.
I sin podcast berättar Josephine nu om sin nya romans.

2015 klev Josephine Qvist, 28, in i Ex on the beach för första gången. Under inspelningen av dokusåpan var Josephine såklart singel, men efter att hon kom hem till Sverige igen träffade hon kärleken i hockeyspelaren Stefan Warg, 30.

För tre år sedan förlovade sig Josephine och Stefan, men lyckan blev inte långvarig. Endast sex månader senare gick det forna paret skilda vägar, detta efter att Stefan varit otrogen mot sin tidigare fästmö.

Tiden efter uppbrottet var rejält händelserik för Josephines del. Hon flyttade till USA under en period och gjorde även comeback i dokusåpa-sammanhang, då i Celebrity Ex on the Beach.

Återföreningen och nya uppbrottet

Trots att Josephine gjorde ett tappert försök att komma över sitt ex insåg hon snart att hon saknade Stefan. Efter inspelningen av Celebrity Ex on the Beach 2020 återförenades de.

Men inte heller denna gång fick Stefan Warg och Josephine Qvists kärlekssaga ett lyckligt slut. I våras bestämde de sig nämligen återigen för att göra slut.

I en intervju med Hänt har Ex on the beach-profilen tidigare berättat om känslorna över att ha lämnat hockeyproffset bakom sig.

– Jag tänkte innan jag gav han en ny chans, att gör jag inte det här så kommer jag ångra mig. Nu vet jag att vi är för olika och vill olika saker därför är det lättare att gå vidare den här gången, sa Josephine till Hänt i maj.

Josephine Qvist om nya romansen

Nu verkar det som att Josephine Qvist har gått vidare en gång för alla. I podcasten Sweet but psycho, som hon driver tillsammans med vännen Elin Skoog, avslöjar dokusåpaprofilen att hon ska åka till Tyskland och besöka en kille som hon har pratat med ett tag.

– Jag är väldigt nervös, säger Josephine och förklarar sedan att hon är tveksam till att berätta om relationen i podden.

– Det är på måndag som jag åker. Nej men jag får panik, säger hon.

Killen som Josephine ska träffa är inte svensktalande och hon är uppenbart orolig inför hur allting ska gå. Under inspelningen av podcasten överväger hon till och med att ställa in resan.

– Jag tror att det här kommer bli en stor flopp, jag känner det på mig. Och grejen är att man är så jävla oskön när man är intresserad av någon, säger Josephine Qvist.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Youtube

SENASTE NYTT!