BreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreaking
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Josefin Dahlberg och Josef Fares väntar sitt andra barn

14 nov, 2021 
JOSEFIN DAHLBERG, JOSEF FARES
Josefin Dahlberg och Josef Fares har dottern Mio sedan tidigare.
Nu kan de avslöja att de väntar tillökning i familjen – läs de känslosamma orden här!
Annons
Valter Skarsgårds okända barndomsdröm: ”Långt svart hår”Brand logo
Valter Skarsgårds okända barndomsdröm: ”Långt svart hår”

Josefin Dahlberg, 30, och hennes kärlek Josef Fares, 44, blev föräldrar till sitt första gemensamma barn för nästan exakt ett år sedan.

På Instagram delade Josefin med sig av en bild på den nyfödda dottern Mio och skrev:

2020-10-12 kom hon. Åtta dagar tidigt och allt galet fort men så himla bra. Så tacksam och lycklig! Mio vår Mio”, skrev Josefine i inlägget.

Sedan dess har Josefin glatt delat med sig av första tiden som mamma och hon verkar fullständigt älska barn och att vara mamma. För nu kan hon nämligen berätta något väldigt kul – Mio ska få ett litet syskon.

Kärlekssagan mellan Josefin Dahlberg och Josef Fares

Josefin och Josef avslöjade att de skulle bli föräldrar i maj 2020. Detta var strax efter att de hade avslöjat att de var tillsammans. Paret hade nämligen hållit sin relation hemlig ett bra tag.

Annons

I podcasten Ofiltrerat berättade Josefin att de känt varandra i fyra år och varit tillsammans till och från.

– Vi var på lite olika platser i livet, hade lite olika funderingar över vad som var viktigt i ett förhållande. Vi klaffade inte, det blev att vi snackade och gick skilda vägar, sa hon i podden.

Josefin berättade även att hon hade gjort en lista på vad hon önskar av sin drömpartner. Till slut insåg hon att listan stämde överens med Josef Fares. Efter insikten började de träffas allt mer och blev sambor.

Men sedan dottern Mio kom till världen så har det ju alltså inte bara varit Josefin och Josef i hushållet. Och nu ska de bli ännu fler för nu kan Josefin avslöja att hon är gravid med ett litet syskon.

Josefin Dahlberg och Josef Fares ska bli föräldrar igen

”Mio klappar på lillasyster/lillebror som tydligen var väldigt taggad på att komma och joina familjen Så tacksam och lycklig!!!”, skriver Josefin till en kortare video på hennes mage där dottern Mio sitter och klappar kärleksfullt på Josefins gravid-mage.

Annons

I kommentarsfältet är folk överlyckliga över den att familjen ska få en ny liten medlem. Josefin jobbar som influencer och har över 88 tusen följare.

Bland annat är det även några kända ansikten som skickar sina varmaste gratulationer.

”Meeen, alltså GRATTIS BÄSTA!!!”, skriver Daniel Paris.

”Men va!! GRATTIS vad kul! Grattis”, skriver hockeyfrun Sanne Alexandra.

”Grattis”, skriver Angelica Blick.

FOTO: Karin Wesslén / TT, INSTAGRAM

Annons