Ex on the beach-Josef Locos kärlekslycka: ”Bästa som hänt mig”

Josef Locos kärlekslycka efter Ex on the beach

Josef ”Loco” Sattarov är en av deltagarna i dokusåpan Ex on the beach på Dplay. Nu verkar det som att Josef Loco hittat kärleken i influencern Josefin Ottosson.

Årets säsong av Ex on the beach på Dplay verkar ha resulterat i flera romanser. Redan i de första avsnitten fick tittarna se att Pontus Brodin, 23, och Sara Gustafsson, 26, fattade tycke för varandra direkt. Huruvida dessa känslor överlevde resan hem till Sverige är dock oklart då varken Sara eller Pontus uttalat sig om deras relationsstatus. Men Pontus Brodin har tidigare berättat för Hänt att han träffade personen han är kär i just nu i programmet.

– Nu letar jag inte kärlek för nu är jag redan kär, sa Pontus tidigare i år, utan att avslöja vem som har stulit hans hjärta.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här!

Även mellan Julia Markham, 23, och Niklas Åkerlund, 24, slog det gnistor redan efter ett par avsnitt av Ex on the beach. I deras sociala medier-kanaler har man fått se att de umgås en hel del även efter inspelningen av realityserien och i en video på sin Youtube-kanal berättade Julia nyligen att de dejtar.

– Vi umgås nu, vi är bästa vänner, vi har sex, vi har superkul. Man skulle kunna säga att vi dejtar, det känns verkligen superbra, säger Julia Markham i videon.

Josef Locos nya kärleksbesked efter Ex on the beach

Till skillnad från flera andra av deltagarna i årets säsong av Ex on the beach är Josef ”Loco” Sattarov, 27, en nybörjare när det kommer till dokusåpor.

Än så länge har man inte fått se att han utvecklat några kärlekskänslor för någon i lyxvillan och han har hållit en relativt låg profil under säsongen.

Men efter inspelningen av Ex on the beach verkar det som att Josef Loco har haft mer tur på kärleksfronten. Tidigare i veckan laddade han upp en bild på sitt Instagramkonto som skvallrar om att han har fallit för influencern Josefin Ottosson. På bilden ser man paret stå tätt intill varandra och i bildtexten har Josef Loco skrivit ett hjärta.

Även Josefin Ottosson har laddat upp en kärleksfull bild på de två tillsammans med texten:

”Är så glad att jag träffat dig, du betyder allt”.

Josef Loco har skrivit en kommentar till bilden:

”Du är det bästa som har hänt mig”.

LÄS MER: Här är scenen som aldrig sändes i Ex on the beach: ”Asjobbigt”

LÄS MER: Noras tårar efter frågan i EOTB: ”Vill inte vara med mer”

FOTO: Discovery, Instagram