LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Jonnas flirt med Saga efter uppbrottet: ”Har hånglat med varandra”

27 sep, 2017 
Hänt
Efter uppbrottet från maken Joakim har Jonna Lundell nu hittat en ny partner i sitt liv - nämligen Saga Scott. Nu berättar de båda också att de har gjort minst sagt kärleksfulla saker tillsammans...
Annons

Det var för knappt en månad sedan som Joakim Lundell, 31, och hustrun Jonna Lundell, 23, meddelade att de lägger ner sin populära Youtube-kanal. Detta efter att de flera gånger beskrivit hur de trakasseras, hotas och förföljs i sitt hem på grund av kanalen. I augusti berättade Jocke och Jonna, som blev ihop 2013 och gifte sig med varandra 2016, att de har gjort slut med varandra.

Och nu verkar Jonna ha hittat en ny partner i sitt liv. Tillsammans med vännen och ”Paradise hotel”-deltagaren  Saga Scott, 27, har hon startat en podcast och i det första avsnittet avslöjar de båda att de faktiskt har gjort lite mer än bara vänskapliga saker med varandra.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– När vi skulle ta bilderna till omslaget på podcasten så var jag väldigt nära Jonna. Stundtals väldigt nära, för att vi skulle få bra bilder. Men till slut sa Jonna bara ”jag är lite obekväm, det känns som du ska hångla upp mig”. Och då kände jag bara ”I will…”. Nej, men jag skulle aldrig hångla upp dig alltså, säger Saga Scott i podcasten och skrattar.

Annons

Men vad lyssnarna inte kunde se, var att Saga samtidigt som hon sa det också blinkade flirtigt mot Jonna på andra sidan mikrofonen.

– Nu blir jag rädd, för nu flirtade du på riktigt. När hon sa “jag skulle aldrig hångla upp dig, så flirtade Saga på riktigt mot mig. Jag blir så obekväm. Fast jag måste ju påpeka att vi ju faktiskt har hånglat med varandra. Det har vi ju gjort, säger Jonna Lundell i podcasten och fortsätter:

– Jag tycker inte att det är något konstigt i det. Skulle du pussa mig nu så skulle jag inte bry mig.

Men trots att podcastkollegorna har delat saliv, så dementerar de båda att de skulle vara något mer än bara vänner.

– Jag skulle ju aldrig ragga på dig på riktigt. Det hade varit jättesjukt, säger Saga Scott i podden.

– Ja, men dina ögon stirrade verkligen rätt in i mina när vi satt sådär nära. Det kändes som att du var en tiger som skulle attackera mig när som helst, säger Jonna Lundell och skrattar.

Foto: IBL

 

Annons