LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Joakim och Jonna Lundells nya barnbesked: ”Bebis i magen”

11 maj, 2024 
Maria Broberg
Jonna och Joakim Lundell har barnen Lunabelle och Lionel tillsammans.
I en ny vlogg berättar Joakim att han känner på sig att Jonna är gravid, så de tar ett test för att ta reda på om det stämmer.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Youtube-paret Joakim, 38, och Jonna Lundell, 30, känner många igen från deras tv-serie Spökjakt som går ut på att de besöker hemsökta platser runtomkring i landet.

Annars är de också kända för just deras Youtube-kanal Familjen Lundell, där de ett par gånger i veckan publicerar videobloggar från deras vardagsliv.

Tillsammans har de barnen Lunabelle, 5, och Lionel, 3. Paret har tidigare sagt att de inte planerar att skaffa fler barn, men i en av deras senaste vloggar åker Joakim och köper graviditetstest till Jonna.

Joakim Lundell köper graviditetstest

I den nya videon från Familjen Lundells Youtube-kanal får tittarna följa med när Joakim åker till apoteket, till kameran berättar han:

– Jag och Jonna, vi har inte bestämt att vi ska ha fler barn men vi har sagt att ”händer det så händer det”, säger Joakim i vloggen och fortsätter:

– Sen drömde jag att hon var gravid, och det bara kom ut unge, efter unge, efter unge. Alltså hur mycket som helst, det slutade aldrig. Det är inte så att jag tror på det men jag kände ba: ”Jag fan tror att hon är med barn”. Bara ett infall att jag känner det.

Annons

Anledningen till att Joakim åker till apoteket är just för att han ska köpa ett graviditetstest till Jonna.

Joakim och Jonna Lundells barnbesked: ”Bebis i magen”

När Joakim kommer hem med testerna förklarar han till sina barn att de ska kolla om mamma Jonna har ”mask i magen”.

Detta gör han för att undvika att barnen ska tro att Jonna faktiskt är gravid och sen bli besvikna om hon inte är det. Jonna förstår vad Joakim menar och frågar:

– Tror du det här för att jag har varit lite bitsk?

– Jag har haft lite känslan, svarar Joakim och fortsätter:

– Jag berättade för tittarna att vi inte planerar för att du ska ha mask i magen, men vi har sagt om du får mask i magen, ja då får du mask i magen.

Jonna är säker på att hon inte är gravid just denna gång men hon går ändå iväg och tar graviditetstestet.

När hon sedan kommer tillbaka från toaletten får Joakim äran att kolla först vad testet säger – och precis som Jonna trodde var det negativt.

Däremot säger Jonna avslutande till alla tittare:

– Ja alltså, jag har hellre en bebis i magen än en mask i magen. Det kan jag säga.

FOTO: Youtube, TT

Annons