LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Jonna Lundells oväntade drag – byter ut Jocke mot Saga Scott

06 sep, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Youtube-paret Joakim och Jonna Lundell har gjort slut och lagt ner sin populära kanal. Nu byter Jonna också ut maken – mot "Paradise hotel"-profilen Saga Scott.
Annons

Det var i helgen som Youtube-stjärnorna Joakim Lundell, 31, och hustrun Jonna Lundell, 23, meddelade att de lägger ner sin populära kanal. Detta efter att de flera gånger beskrivit hur de trakasseras, hotas och förföljs i sitt hem på grund av kanalen.

I augusti berättade Jocke och Jonna, som blev ihop 2013 och gifte sig med varandra 2016, att de gjort slut med varandra.

Men trots motgångarna och uppbrottet, kommer Jonna inte att vara ensam länge till. I ett inlägg på sin nya blogg berättar hon nämligen att hon kommer att starta ett nytt projekt. Men den här gången blir det inte med Joakim – utan med den forna “Paradise hotel”-deltagaren  Saga Scott, 27.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

“Jag och Saga Scott har hållt på med ett projekt i några månader nu och nu i sepember kommer vi att släppa bomben om vad det är för nåt! Ni kommer att få reda på det först på vår instagram JonnaochSaga så in och följ den om ni är nyfikna!”, skriver Jonna Lundell i bloggen och fortsätter:

Annons

“Detta projekt vi håller på med är något jag ser så sjukt mycket fram emot. Jag tror stenhårt på detta och jag vet att det kommer bli superroligt!”.

Också Saga Scott har skrivit om det nya projektet. På Instagram har dokusåpaprofilen, som också var brudtärna på Youtube-parets bröllop förra sommaren, lagt upp en bild tillsammans med Jonna Lundell.

“Snart skålar vi för en helt jävla fantastisk grej. Jonna, detta får mig att bli glad & min magkänsla säger JA!!!”, skriver hon.

https://www.instagram.com/p/BYLypbHg5yU/?hl=sv&taken-by=sagascott

Foto: IBL

Annons