Jonna Lundells ovanliga bild på barnen Lionel och Lunabelle

Jonna Lundell och Joakim Lundell

Jonna Lundell har publicerat en bild på dottern Lunabelle och sonen Lionel.
Nu reagerar flera följare på bilden som inte tillhör vanligheterna.
”Världens bästa personer!”, skriver Jonna.

Joakim Lundell och Jonna Lundell är några av Sveriges största influencers och Youtubers. De inledde sin karriär på just Youtube och nyligen vann dessutom Joakim Lundell ett Kristallen-pris. Serien Spökjakt kammade nämligen hem vinsten i kategorin Tittarnas favoritprogram.

Joakim och Jonna har två barn ihop, Lunabelle, 2, och Lionel, 1. Och nu har Jonna publicerat en bild på barnen som inte tillhör vanligheterna.

BESLUT Därför vill inte Theo vara med i Wahlgrens värld

Familjen Lundells succé – det jobbar Joakim och Jonna med

Joakim är, förutom influencer, även formatskapare, regissör, författare och artist. Han ligger bakom flera produktioner tillsammans med Discovery+, bland annat Familjen Lundell, Spökjakt och Lundellhuset.

De självbiografiska böckerna Joakim har gett ut heter Monster och Du är inte ensam. Tillsammans med Jonna driver Joakim flera bolag, där även Jonna såklart är verksam. Även hon har släppt en bok, den med titeln Jonna Lundell: PMS-kossan och Vi mot världen, tillsammans med Joakim. Utöver detta är hon influencer och har såklart medverkat i familjens egna serier.

På Youtube är paret extra populära – då det var på den plattformen de inledde sin karriär. Ofta släpper de videor flera gånger i veckan och Jonna hade nyligen en egen serie vid namn Jonna renoverar husvagn. Där tog Jonna med följarna från början till slut och renoverade upp en hel husvagn invändigt. Och många golvades av resultatet.

Jonna Lundell visade även upp det slutliga resultatet på Instagram och skrev: ”ÄLSKAR våran husvagn.”

ANNONS: Gör vardagen lite enklare och mycket godare med upp till 925 kr rabatt på fyra kassar från HelloFresh! Använd koden HANT925

Jonna Lundells ovanliga bild på barnen Lionel och Lunabelle

Jonna och Joakim Lundells karriär började med att de publicerade videor när de prankade varandra och i flera år fick följarna sig ett gott skratt. Sedan fick Jonna och Joakim den egna Viafree-serien Jockiboi och Jonna i nöd och lust där vi fick se paret förbereda sig inför deras bröllop.

Som influencers så är även makarna såklart aktiva på Instagram, där de tillsammans har hela 1,7 miljoner följare. På plattformen delar Joakim och Jonna med sig av vardagen och ibland dyker det även upp bilder på barnen.

Denna gång är det en mer ovanlig bild på syskonen Lionel och Lunabelle, som har fotats precis vid Joakim Lundells lyxiga Lamborghini.

”Världens bästa personer!”, skriver Jonna i bildtexten.

Flera reagerar nu på bilden.

”Underbara barn”, skriver en person i en kommentar.

”Mycket bra har du gjort i livet men dessa är de bästa”, hälsar en annan.

En tredje skriver: ”Så otroligt fina era barn är. Och så underbart foto.”

LÄS OCKSÅ: Därför saknas Martin Järborg i Nyhetsmorgon – ersätts av Thomas Ritter

LÄS OCKSÅ: Mikael Sandströms nya avslöjande om The island-inspelningen

FOTO: Fredrik Sandberg/TT / Karin Törnblom/TT